Proxenetism în centrul Iașului prin metoda Loverboy: fete racolate pe Facebook, cu copiii după ele

Data:

Proxenetism în centrul Iașului prin metoda Loverboy: fete racolate pe Facebook, cu copiii după ele. Dosarul unui proxenet a fost finalizat într-un timp record. În câteva luni de la depunerea plângerii de către una dintre fetele exploatate, procurorii DIICOT au trimis dosarul în instanţă.

Nici judecătorii nu au stat mult timp pe gânduri până la a pronunţa prima sentinţă. Proxenetul a fost apărat chiar de una dintre fete, care îl numea „viaţa, sufletul şi inima” ei. Mărturia celei de-a doua şi recunoaşterea faptelor de către proxenet au fost însă suficiente pentru ca Alin Cutinici să fie condamnat la închisoare.

În octombrie anul trecut, Cutinici a fost liberat condiţionat după executarea unei pedepse de 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru infracţiuni legate de regimul substanţelor cu efecte psihoactive.

După nici două săptămâni, a cunoscut-o într-o staţie de autobuz pe C.G.C. Tânăra de 21 de ani, suferindă de epilepsie, tocmai se ducea la Judecătorie, unde era citată ca persoană vătămată într-un dosar de proxenetism.

Cutinici a „vrăjit-o” pe fată prezentându-i perpectivele unei vieţi fericite alături de el. I-a spus că are cazier şi, deci, nu se poate angaja.

În două zile, fata a câştigat 1.500 de lei

Singura şansă pe care o aveau pentru a fi fericiţi era ca ea să se prostitueze. După numai trei zile de când o cunoscuse, Cutinici a reuşit să o convingă pe tânără să plece de acasă pentru a se prostitua „la stradă” în folosul lui.

În două zile, fata a câştigat 1.500 de lei, bani suficienţi pentru închirierea unui apartament într-o zonă bine situată, în regim hotelier. Cutinici i-a făcut un cont pe un site specializat, iar apartamentul s-a transformat în bordel.

Citește și Mocănița din Suceava, răsturnată de pe șine după ce un șofer a intrat cu mașina în ea 

„Fericirea” celor doi a durat doar două luni. La sfârşitul lui decembrie, Cutinici i-a spus lui G.C.G. că nu poate avea o relaţie cu o prostituată care locuieşte în acelaşi apartament cu el şi a părăsit-o. Fata a continuat totuşi să se prostitueze în folosul „iubitului”, păstrându-şi doar bani de mâncare şi chirie.

De fapt, Cutinici tocmai o cunoscuse pe Facebook pe P.B.M. S-a întâlnit cu ea după Revelion, şi au petrecut o noapte la un hotel, iar în a treia zi după ce s-au cunoscut s-a mutat cu ea.

Tânăra era mamă singură a doi copii şi lucra împreună cu mama sa la un restaurant, dar aceste detalii nu l-au încurcat pe Cutinici. A convins-o pe fată să renunţe la locul de muncă şi să se prostitueze, urmând să împartă banii în mod egal. A mutat-o în apartamentul ocupat deja de G.C.G.

Visa la căsătorie şi chiar strângea bani

Ca să nu stârnească gelozii, proxenetul a avut grijă să nu le spună dintru început fetelor adevărata natură a relaţiilor dintre ei.

I-a spus lui P.M.B. că cealaltă fată este o fostă iubită care se prostituează pentru el. G.C.G. ştia de cealaltă că este verişoara lui Cutinici. Până la urmă, bărbatul i-a mărturisit lui G.C.G. că P.M.B. este noua lui „nevastă”. G.C.G. a povestit ulterior că vestea o devastase. Visa la căsătorie şi chiar strângea bani pentru cununie. Totuşi, a continuat să lucreze pentru Cutinici.

Citește și Criticul lui Putin, Alexei Navalnîi, a „dispărut” în sistemul penitenciar rusesc

Când banii au început să se strângă. Cutinici şi-a permis să închirieze două apartamente, la acelaşi etaj. Într-unul se prostitua G.C.G. În celălalt, locuia el cu P.M.B. şi băieţelul ei mai mic, de trei ani. Fata visa la o căsnicie şi credea că iubitul îi va adopta copilul.

Când avea „de lucru”, P.M.B. trecea în celălalt apartament. Nu primea niciun ban. Îi păstra Cutinici pe toţi, pentru că femeia i-ar fi putut pierde.

Toata povestea o puteți afla din Ziarul de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca rector | Revista22

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca...

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic,...