PUG-ul Craiovei circulă prin cafenele. Olguța: „Nu știam!”

Data:

De aproape două luni, craiovenii așteaptă ca Planul Urbanistic General (PUG) al Craiovei să fie făcut public pentru a fi dezbătut. Primarul Craiovei declara în ianuarie anul acesta că în cel mult două-trei săptămâni va fi gata pentru prezentare.

Iată, însă, că vine luna aprilie și nimeni nu știe cum arată. Aparent „nimeni”. Draftul PUG-ului ar circula deja, neoficial, ”prin cafenelele din oraș”, susține consilierul local PNL Marian Vasile.

Acesta a afirmat că el îl are deja. Alesul i-a cerut, astăzi, primarului Olguța Vasilescu, alături de consilierul USR Eduard Cîrceag, ca și consilierii locali să fie invitați la ședințele sau întâlnirile care au loc pentru a fi discutat PUG-ul.

Citește și: Porţi închise de şcoli în faţa copiilor fugăriţi de bombele ruseşti

În replică, primarul Vasilescu i-a răspuns că ea nu îl are, așa că nu l-ar fi putut pune la dispoziție, însă a confirmat că, la rându-i, a primit semnale că el e deja în posesia mai multor persoane.

Continuare în Știri Craiova!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe