Ramona Strugariu, copreședinta REPER, candidează la Primăria Cluj-Napoca

Data:

Ramona Strugariu și-a anunțat luni candidatura din partea partidului REPER la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Ramona Strugariu este europarlamentar și copreședintă REPER.

“Voi candida la Primăria Cluj-Napoca din partea Partidului REPER, împreună cu o echipă de consilieri profesionişti şi integri, pentru care Clujul nu este doar locul în care trăiesc, ci şi o misiune pe care şi-o asumă. Am aproape 10 ani de experiență în politici publice europene care pot aduce pentru Cluj o viziune pe termen lung şi un loc pe care îl merită în Europa. Cred că politica se face la firul ierbii, alături de oameni și pentru oameni, și mai cred că a venit timpul să facem pasul spre politica națională, asumând candidaturi la alegerile locale și parlamentare. România se construieşte şi de acasă. Nu am intrat în politică pentru a sta departe de România, ci pentru ca într-o bună zi să mă întorc și să mă pot folosi de toată experiența, reputația şi contactele acumulate la nivel european în munca de acasă, în beneficiul României şi al comunităților de aici”, a declarat candidata REPER la Primăria Cluj-Napoca.

Ramona Strugariu a mai spus că îşi doreşte să hotărască împreună cu populaţia cum vor fi cheltuiţi banii publici.

„Vreau să ştie fiecare clujean, în fiecare secundă, ce face administraţia locală. Vreau ca transparenţa şi calitatea serviciilor să fie reguli de bună guvernare locală. Am făcut asta la nivel european – în Comisia pentru control bugetar – putem face asta şi la Cluj. Vreau să decidem împreună proiectele pentru Cluj, să le dezbatem public, să le voteze clujenii pe cele mai bune. Îmi doresc la Cluj un Consiliu consultativ permanent cu societatea civilă şi mediul de afaceri, cu drept de iniţiativă în ceea ce priveşte proiectele supuse spre aprobare Consiliului Local. Vreau să fie primăria cea care deschide prima uşa către iniţiative cetăţeneşti”, a afirmat candidata REPER.

Ramona Strugariu are 44 de ani și s-a născut la Bârlad. În 2002 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași, unde și-a și luat diploma de masterat în drept european. Între 2013 și 2015, și-a continuat pregătirea academică, prin intermediul unui program internațional în domeniul administrării afacerilor, predat în limba engleză, la Vrije Universiteit Brussel – Belgia.

Citește și: Cele trei amnistii mascate din ultimii 7 ani. Chiar și să vrei, nu mai poți intra la pușcărie

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ramona Strugariu / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...