Reabilitarea drumului care leagă Gorjul de Argeş, prin Olt, în aer. Se aşteaptă o decizie a instanţei

Data:

spot_img

Reabilitarea drumului naţional DN 67 B, care trece şi prin judeţul Olt, este blocată după ce Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova încearcă să rezilieze contractul cu o asociere de firme, contract semnat în urmă cu aproximativ 12 ani.

Directorul Secţiei Drumuri Naţional (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că până la soluţionarea litigiului de către instanţă, nu poate fi făcută o nouă licitaţie pentru reabilitarea drumului.

„Unul dintre constructorii din această asociere refuză atât începerea lucrărilor sau derularea contractului, dar în acelaşi timp nici nu doreşte rezilierea acestuia. În aceste condiţii, Regionala de Drumuri Craiova trebuie să aştepte hotărârea instanţei de judecată (…)”, a declarat Motorga.

Continuarea, în Reporter 24!

Foto: DN 67 B / Reporter 24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related