Recensământul îmbrățișărilor, campanie inedită la Bookfest 2024

Data:

spot_img

Recensământul îmbrățișărilor. Republica Moldova, țara invitată de onoare a ediției din acest an la Boookfest, alături de organizatorii salonului internațional de carte, derulează la Romexpo o campanie inedită de comunicare.

Inspirată de sloganul țării invitate de onoare – „te cuprind” –, campania își propune să îi provoace pe cititorii prezenți zilele acestea la Bookfest să imortalizeze momentele în care se bucură de revederea cu cineva drag, iar mai apoi să încarce fotografiile în social media.

Pentru ca organizatorii să poată contabiliza toate aceste fotografii, cititorii sunt invitați să includă un tag către pagina „Republica Moldova, țară invitată de onoare la Bookfest 2004”, plus hashtag-urile #tecuprind și #bookfest2024.

În felul acesta, cititorii alături de organizatori speră că vor crea cea mai mare bază de date a fotografiilor cu îmbrățișări din lumea cărților.

Citește și: Mihai Mitrică despre Bookfest 2024: Cel mai bun prilej să sărbătorim cartea. 3.000 de titluri noi

Pe 7 iunie, cu o zi înainte de Ziua internațională a prietenilor buni, organizatorii vor alege în direct la „Jurnalul cultural” de la TVR Cultural, prin tragere la sorți, numele unui cititor care va merge la Bookfest Chișinău, eveniment care va avea loc în perioada 28 august – 1 septembrie 2024.

La Chișinău, va fi ales de asemenea prin tragere la sorți numele unui cititor care va veni la București la ediția din vara anului 2025 a Salonului internațional de carte Bookfest.

„Bookfest este marele spațiu al bucuriei reîntâlnirii, organizat în cinstea tuturor celor care iubesc cărțile. Suntem convinși că, astfel, vom transforma Bookfest și cărțile în cea mai bună punte dintre România și Republica Moldova”, au declarat organizatorii.

Citește și: Republica Moldova este invitata de onoare a Bookfest 2024

Recensământul îmbrățișărilor

Standul Republicii Moldova ca țară invitată de onoare este plasat în zona centrală a Pavilionului B2 de la Romexpo.

În cei peste 200 de metri pătrați, vizitatorii Bookfest 2024 au ocazia de a descoperi o ofertă bogată de carte: cărți de ficțiune, de non-ficțiune, cărți de artă, cărți pentru copii și tineret, precum și o selecție de cărți rare, vechi din anii ‘60-’80.

Evenimentele Țării Invitate de Onoare au loc deopotrivă la standul oficial, cât și în locuri speciale din cadrul Salonului internațional de carte Bookfest. 

Detalii despre evenimentele Țării invitate de Onoare, actualizate în permanență, pe bookfest.ro.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Comisia Europeană vede în roz statul de drept din România

Comisia Europeană (CE) a publicat raportul pe 2023 privind...

Alertă Aeriană în Tulcea: RO-Alert Semnalează Drone Rusești în Zonă

Noapte trecută forțele ruse au lansat un nou val...