România TV atacuri violente la adresa celor două femei care au reușit să ridice un spital (Aktual24)

Data:

România TV atacuri violente la adresa celor două femei de la „Dăruiește Viață”, care au reușit să ridice un spital, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu.

„Rezistele de la ‘Daruieste Viata’, santaj la ministrul Rafila”, a titrat Romania TV, post finantat generos de Partidul Social Democrat. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, este membru PSD.

Postul de propaganda al PSD le mai acuza pe Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu ca au dat un „tun de zeci de milioane de dolari”.

Romania TV a preluat si promovat un articol scrie de Liviu Alexa, fost presedinte PSD Cluj, in care Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu sunt catalogate si drept „vrajitoare”.

Citește și Val de tentative de fraudă propagat prin intermediul WhatsApp

Spitalul construit din donatii si sponsorizari la initiativa asociatiei „Daruieste Viata”, primul Spital National de Copii pentru Cancer, Boli Grave si Trauma, a fost inaugurat, la finalul lunii noimebrie, in curtea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”.

Carmen Uscatu, presedinta Asociatiei Daruieste Viata, initiatoare a proiectului, a declarat ca acesta a fost construit cu sustinerea a peste 350.000 de persoane fizice si 8.000 de companii.

„Astazi cu emotie spunem ‘noi am facut un spital’. Un spital in care, pentru prima data in Romania, un copil bolnav de cancer va putea fi tratat asa cum orice parinte isi doreste.

De maine spunem ‘noi facem un campus medical’, pentru ca avem nevoie sa mutam toate specialitatile Spitalului Marie Curie in spatii noi, sa construim spatii de training, de cercetare, sa facem un hotel pentru parinti si copii.

Noi nu ne oprim aici, iar pe voi va rugam sa ne sustineti in continuare. Suntem 350.000 de oameni, suntem peste 8.000 de companii si avem nevoie sa ramanem impreuna, sa aducem alaturi de noi si statul roman in acest proiect de tara”, a spus Carmen Uscatu.

Citește și TVR Craiova tace mâlc pe subiectul desființării Corului Filarmonicii de către Olguța Vasilescu

Mai multe aflați din publicația Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Care sunt partidele politice extremiste din România. Faptele îi trădează | Info sud-est

Care sunt partidele politice extremiste din România. Faptele îi...

Primarul Chirica pregătește un controversat schimb de terenuri | Reporter de Iași

Primarul Chirica pregătește un controversat schimb de terenuri, în...

Insule ecologice digitalizate în Municipiul Iași. Ce avantaje au | Ziarul de Iași

Insule ecologice digitalizate în Municipiul Iași. Ce avantaje au?...