România cere un vot pe aderarea la Schengen la consiliul JAI (surse): „Austria este complet izolată”

Data:

România va cere un vot pe aderarea la Schengen la consiliul JAI de joi, 8 decembrie, a declarat pentru G4Media.ro o sursă guvernamentală.

Reprezentanții permanenți ai statelor membre UE urmează să decidă astăzi, 7 decembrie, dacă subiectul extinderii Schengen cu România, Bulgaria și Croația va figura pe agenda consiliului JAI de joi și dacă da, care va fi propunerea. Potrivit presei din Bulgaria, se pregătesc două voturi: unul pentru Croația și al doilea pentru Bulgaria și România.

”Rămânem ferm implicati și angajați în negocieri. Negociem până în ultimul moment, Austria este complet izolată la nivel european și vom continua toate demersurile posibile pe care le putem face”, a mai declarat pentru G4Media.ro sursa citată.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: Ne răzbunăm pe Austria? De ce este o idee proastă sabotarea firmelor din cauza Schengen

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related