Rusia crede în capitualarea iminentă a Ucrainei

Data:

Rusia crede în capitualarea iminentă a Ucrainei, cel puțin așa lasă să se înțeleagă prin declarațiile sale oficiale Vasili Nebenzia, reprezentantul permanent al Rusiei la Organizația Națiunilor Unite (ONU).

Regimul Zelenski catalogat drept inuman şi plin de ură

Deşi Rusia continuă de doi ani să atace Ucraina încercând să îşi însuşească regiuni din teritoriul ţării vecine, într-un război nemilos care a făcut numeroase victime în rândul populaţiei civile ucrainene, reprezentantul permanent al Rusiei la Organizația Națiunilor Unite (ONU), Vasili Nebenzia a avut un discurs de-a dreptul năucitor în timpul reuniunii de joi a Consiliului de Securitate al amintitului organism internaţional.

Citește și Anton Shekhovtsov: Invadarea Ucrainei a schimbat pozițiile asupra Rusiei în rândul unor partide de extremă dreaptă din Europa

Concret, el a numit guvernul lui Zelenski drept  „un regim inuman şi plin de ură” şi a declarat că Moscova se aşteaptă acum la  „capitularea necondiţionată” a acestuia.

Capitularea necondiționată plauzibilă doar în scenariul Rusiei?

 „Aşa va rămâne în istorie – ca un regim inuman şi plin de ură al teroriştilor şi naziştilor care au trădat interesele poporului lor şi l-au sacrificat pentru banii occidentali şi pentru Zelenski şi cercul său apropiat.

În aceste condiţii, încercările şefului regimului de la Kiev de a-şi promova formula şi de a convoca summit-uri în sprijinul regimului de la Kiev nu provoacă decât confuzie.

Foarte curând, singurul subiect pentru orice reuniune internaţională privind Ucraina va fi capitularea necondiţionată a regimului de la Kiev„, a declarat Nebenzia, potrivit unui video publicat pe X, citează The Epoch Times – Romania.

Oficialul rus a adăugat în încheierea discursului său: „Vă sfătuiesc pe toţi să vă pregătiţi din timp pentru acest lucru”, potrivit The Epoch Times – Romania.

Continuarea în The Epoch Times- Romania

Citește și Ministrul rus de Externe avertizează despre anexarea Republicii Moldova de către România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: https://pixabay.com/photos/russia-moscow-kremlin-night-1383421/ dondelord)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Întâlnirea Vladimir Putin – Xi Jinping. Reacția partenerilor economici

Întâlnirea Vladimir Putin - Xi Jinping. Reacția partenerilor economici...

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit | Aktual24

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit...

CRINK sau noua „axă totalitară”, un pericol la adresa drepturilor omului

CRINK sau noua „axă totalitară", un pericol la adresa...

Rezerve importante de petrol și gaze, descoperite de Rusia în Antarctica Britanică. Ce conflicte se întrevăd | Aktual 24

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol și gaze în Antarctica, în mare parte în zone revendicate de Marea Britanie, anunță The Telegraph. Rușii urmează să aducă platforme de foraj...