Sală de sport, folosită ca depozit – peste 100 de copii fac sportul în clasă

Data:

Sală de sport, folosită ca depozit – peste 100 de copii fac sportul în clasă. Peste 100 de copii din comuna hunedoreană Pui fac orele de sport în sala de clasă. Și asta pentru că, pe timp de iarnă, temperaturile nu le permit să iasă afară, pe terenul sintetic. În comună există însă o sală de sport, construită în apropierea școlii, dar este folosită ca depozit. Primarul localității spune că nu are soluții.

Iarna în județul Hunedoara este lungă. Temperaturile scăzute nu permit desfășurarea orelor de sport în aer liber. Probabil că și acest aspect a stat la baza construirii unei săli de sport în localitate. Doar că de mulți ani, sala construită de primărie este folosită doar de primărie, în scopuri proprii.

Citește și Războiul cipurilor dintre SUA și China a devenit amenințare pentru securitatea națională. Interviu cu directorul general RAND, Jason Matheny

”Avem mobilierul unor proiecte care nu sunt gata. E vorba de căminul cultural și grădiniță. Nu am unde să le depozitez că mi le fură. Au furat plasa de la terenul de sport. Porțile sunt sparte. E vina mea?”, a declarat pentru Gazeta de dimineață, primarul din Pui, Victor Stoica.

Sursa citată spune că ar exista un colț din sala de sport în care elevii ar putea intra să lucreze la aparatele de forță. Cheia de la sala de sport este tot la primărie.

Directorul școlii, Călin Butaș, spune că sala de sport este a primăriei, iar orele de sport se țin în sălile de clasă sau pe terenul de sport. ”În ultima vreme au fost depozitate în ea ceva bănci stradale”, spune directorul școlii, citat de Gazeta de dimineață.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...