Scandal în AUR Sector 5. Membrii filialei au anunțat că îl susțin pe Marian Vanghelie. Șeful AUR București îi acuză că au folosit abuziv sigla partidului

Data:

Scandal în AUR Sector 5. O parte din filialei a trecut de partea lui Marian Vanghelie, pe care îl susțin pentru funcția primar, în locul Lidiei Vadim Tudor, fiica lui Corneliu Vadim Tudor și candidatul AUR pentru Primărie.

Într-o înregistrare video, apar 10 persoane sub sigla AUR care anunță că sediul de campanie al partidului din acest sector s-ar fi desființat.

Nemulțumirea membrilor AUR vine de la faptul că Lidia Vadim ar fi fost impusă de la centrul partidului, Vanghelie fiind în opinia lor cel mai potrivit candidat.

În clipul video, se anunță că „începând de astăzi, 8.05.2024, sediul organizației AUR Sector 5 se va desființa, devenind astfel sediul de campanie al viitorului primar al sectorului 5, Marian Vanghelie”.

YouTube video

De ce îl preferă pe Vanghelie

„Marian Vanghelie reprezintă un om de încredere pentru sectorul 5, drept dovadă fiind realizările acestuia de 15 ani. Un om care se luptă bărbătește pentru principiile lui și pentru adevăr”, se mai arată în înregistrarea video.

Citește și: Ce caută președintele chinez în Europa. Ștefan Popescu, analist de politică externă: „China are nevoie să nu existe un Occident unit.”

Șeful AUR acuză că sigla partidului a fost folosită abuziv

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei și șeful Filialei București, susține că cei din filmare sunt foști membri ai partidului, de la Sector 5, care au anunțat că-l susțin pe Marian Vanghelie folosind abuziv sigla AUR.

„Nu e vorba de întreaga organizație Sector 5.

Ne-au folosit sigla partidului în mod ilegal, am și sesizat autoritățile abilitate în acest sens. Sunt câțiva foști membri care au anunțat că-l susțin pe Vanghelie. AUR Sector 5 are listele deja depuse”, a declarat Mihai Enache pentru PRESShub.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Activistul Marian Ceaușescu, împins în fața mașinilor de paznicii Gabrielei Firea

Activistul Marian Ceaușescu a fost agresat de gărzilde de...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

S-a clasat dosarul judecătorului Bogdan Mateescu și al tatălui său | G4 Media

S-a clasat dosarul judecătorului Bogdan Mateescu și al tatălui...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3 și ce averi au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3: actualul primar,...