Fosta școală în care a învățat Ceaușescu va fi reabilitată cu fonduri europene | Reporter24

Data:

spot_img

Fosta școală în care a învățat Nicolae Ceaușescu va fi redată circuitului muzeal după ce Primăria Scornicești a obținut o finanțare pentru reabilitarea clădirii.

Primăria Scorniceşti a obţinut finanţare din fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea muzeului din clădirea în care funcţiona şcoala la care a învăţat fostul dictator Nicolae Ceauşescu.


Primarul Daniel Tudor a declarat, la emisiunea „Reporter 24”, că urmează semnarea contractului de finanţare.

Citește și: Justiție secretă prin ștergerea dosarelor de pe portal

„Am depus un proiect discutat la nivelul mandatului 2020-2024, şi anume reabilitarea şi modernizarea muzeului. Să ştiţi că l-am depus, am găsit o sursă de finanţare. Vă spuneam că nu-l dau uitării, că încerc să găsesc o soluţie, iată că am găsit. În acest moment, proiectul este depus cu succes, aşteptăm evaluarea sa şi sunt convins că în scurt timp voi fi chemat să semnez contractul de finanţare. Sunt bani europeni, vin prin POR, pe reabilitarea clădirilor cu risc seismic grav”, a declarat edilul.

El a adăugat că, ulterior, imobilul va fi dotat şi reintrodus într-un circuit muzeal.

„Am avut discuţii cu Consiliul Judeţean, şi după finalizarea investiţiei, vom demara ceva în parteneriat. Eu zic că în ceea ce priveşte reabilitarea, nu este niciun fel de problemă, doar de timp. Până la finalul anului, ar trebui să avem semnat contractul de finanţare şi vom şi scoate la licitaţie execuţia”, a mai declarat Daniel Tudor.

Citește continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News

(Sursa foto: Reporter24)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related