Șeful ADS Iași, dublu condamnat penal, numit lider pe județ al celui mai extremist partid din România

Șeful ADS Iași, dublu condamnat penal, numit lider pe județ al celui mai extremist partid din România
Florin Diaconu (dreapta), ironizând vaccinarea în pandemie alături de amicul său Răzvan Constantinescu (Sursa foto: Facebook)

Șeful ADS Iași, numit lider pe județ al celui mai extremist partid din România. Până unde poate ajunge un partid: formațiunea extremistă Patrioții Poporului Român, condusă de un dublu condamnat penal, l-a numit drept șef la Iași pe Florin Diaconu, un alt dublu condamnat penal. Culmea, Diaconu este funcționar public și șeful Agenției Domeniilor Statului (ADS) Reprezentanța Teritorială Iași.

Patrioții Poporului Român îl are drept lider pe Mihai Lasca, un deputat exclus din AUR care a primit pedepse definitive, cu suspendare, pentru lovire și înșelăciune, în prezent fiind judecat pentru constituire grup infracțional organizat. Conspiraționst și anti-european, Lasca s-a dus recent la Ambasada Rusiei și s-a fotografiat cu ambasadorul acestei țări la București. Adjunctul lui Lasca în partid a devenit, la începutul acestui an, notoriul medic ieșean Răzvan Constantinescu, faimos în pandemie pentru mesajele sale anti-vacciniste.

Citește și: O minciună despre cerealele din Ucraina demontată: din 3 milioane de tone care au intrat în România, doar 4 probe au avut probleme

Liderul a țepuit un șofer cu o bancnotă falsă

În urmă cu câteva săptămâni, liderul Partidului Patrioții Poporului Român (PPR), deputatul Mihai Lasca, a anunțat că filiala din Iași va fi condusă de Florin Diaconu, cu această ocazie parlamentarul postând și o fotografie a sa și a noului său coleg. Cu puțin timp înainte, în PPR intrase și medicul ieșean Răzvan Constantinescu care scrisese anterior, pe Facebook, că este „prieten” cu Diaconu, cei doi apărând în trecut în ipostaze dintr-o sală de forță din Iași, într-o aulă de la un spital sau în cursul unor manifestări politice.

Pe cei doi îi unesc și credințe comune, „suveraniste”, anti-globaliste și conspiraționiste – împărtășite cu ardoare în spațiul public și de șeful lor, Mihai Lasca, prezent recent la o manifestare de la Ambasada Rusiei.

Continuarea, în Reporteris.ro

Citește și: Aleksei Navalnîi a fost ucis înaintea unui schimb de prizonieri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.