Senatorul hunedorean cu 8 contracte de promovare. Legătura cu firma familiei Iacob Ridzi | Gazeta de Dimineață

Data:

spot_img

Senatorul hunedorean cu 8 contracte de promovare. Legătura cu firma familiei Iacob Ridzi. Lucica Dina Muntean se află la final de mandat, acum fiind momentul să își etaleze activitatea.

Patru ani de mandat pentru senatorul Lucica Dina Muntean. O declarație politică. 28 de întrebări și 28 de interpelări.

Contracte de promovare cu 8 firme specializate în mass-media

Această activitate a fost evidențiată în media din județul Hunedoara în baza unor contracte de promovare pe care le-a avut senatorul cu opt societăți specializate în mass-media.

Citește și: SONDAJ Nicușor Dan are de 2 ori mai multe voturi decât Firea. Alianța Dreapta Unită, pe locul I la Consiliul General

De calitatea acestor articole / materiale / comunicate s-a ocupat o firmă de consultanță controlată de familia primarului din Petroșani, RAM EURO VEST.

Soția primarului, fost ministru, Monica Iacob Ridzi, a fost angajată în această firmă în perioada august 2022 – februarie 2024. În 2022, a fost de altfel singurul angajat.

Recent, senatorul Lucica Dina Muntean și-a înaintat demisia din PNL. Și Tiberiu Iacob-Ridzi, soțul fostului ministru, a plecat în martie la PSD.

La cabinetul parlamentar al senatorului lucrează și omul de bază al primarului, Vlad Lăutaru și soția acestuia, Geanina Lăutaru plus alte două persoane.

Senatorul hunedorean se bazează pe firma familiei primarului din Petroșani

O firmă de consultanță, astăzi de panificație, figurează pe lista contractelor semnate de senatorul Lucica Dina Muntean, senator din județul Hunedoara, în perioada 2020-2024.

Această firmă aparține familiei primarului din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. Firma RAM EURO VEST are, potrivit Senatului României, mai multe atribuții legate de imaginea și comunicarea senatorului hunedorean.

Senator care a fost viceprimar la Primăria Petroșani, pe mandatul 2020-2024 al lui Tiberiu Iacob Ridzi.

RAM EURO VEST îl are ca administrator pe Florian Popescu, unchiul fostului ministru Monica Iacob Ridzi, originar din comuna Scărișoara, județul Olt.

Citește și: Cine vrei să te reprezinte în Parlamentul European? O comparație între candidații principalelor partide

Omul a și înregistrat, inițial,, aceasta firma chiar la adresa lui de domiciliu, din Petroșani. Bărbatul, fost pilot, are 74 de ani. Monica Iacob Ridzi a lucrat chiar ea în această firmă până la începutul lunii februarie 2024.

Senatul României a refuzat să furnizeze suma contractuală, însă datele economice ale societății arată o adevărată bunăstare în perioada 2020-2022.

Continuarea în Gazeta de Dimineață

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related