Cine este Felicia Ovanesian, care vrea să fie primar al Constanței | Ordinea.Ro

Data:

spot_img

Cine este Felicia Ovanesian, care vrea să fie primar al Constanței, fiind candidat independent.

Dacă sapi puțin în trecutul Feliciei Ovanesian, nu mai rămâne nimic din aerul de imaculată și mare iubitoare de oraș pe care, interesată, îl expiră spre alegători, de când i s-a năzărit să candideze pentru funcția de primar al Constanței, scrie Ordinea.ro

Mai înainte de această candidatură, mai înainte de perioada în care a fost administrator public și a condus dezastruos orașul.

Citește și: Cum a fost schimbată judecătoarea din dosarul „2 Mai”

Tangențe cu banda lui Radu Mazăre

Mai înainte și de a fi „activist civic împotriva abuzurilor administrației publice locale”, Ovanesian a avut tangențe cu cea mai coruptă bandă care a subjugat politic și administrativ Constanța: banda lui Radu Mazăre. 

În casa Feliciei Ovanesian, care este un fel de bloc între case, pe strada Grozești nr. 22-24, a funcționat o vreme Alba Imobiliare SRL.

Prin această firmă au rulat bani și terenuri italienii de la Fincogero și un offshore cipriot din siajul lui Valentin-Gheorghe Ionescu, tovarăș de școală, de retrocedări și mai apoi de închisoare cu Radu Mazăre.

Pentru o scurtă perioadă, afacerea a fost administrată chiar de către fratele Feliciei Ovanesian.

Citește și: Cine vrei să te reprezinte în Parlamentul European? O comparație între candidații principalelor partide

Cine este Felicia Ovanesian. Încasa de la italieni 5.000 de euro pe lună

După cum a declarat public, răspunzând unor întrebări adresate de Ordinea.Ro, Felicia Ovanesian a avut o colaborare cu grupul Fincogero, în perioada 2000-2009, fălindu-se că încasa de la italieni câte 5.000 de euro pe lună.

Aceasta i-a consiliat, i-a reprezentat convențional în procese, a semnat în numele lor o tranzacție extrajudiciară cu fostul primar Radu Mazăre și le-a meșterit contracte prin care au cumpărat terenuri din retrocedări, notează Ordinea.

În acest context, avocata a ajuns să le ofere italienilor o parte din casa ei pentru sediul social. Se întâmpla în anul 2007, atunci când a fost înființată societatea Fincogero SRL, cu asociat unic Fincogero SpA Italia.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României consultate de Ordinea.Ro, în adunarea generală care a avut loc în casa Feliciei Ovanesian pe 16 iulie 2008, Fincogero SRL și-a schimbat numele, devenind Alba Imobiliare.

Totodată, 50% din părțile sociale ale firmei au fost transferate către Lipovo Consulting LTD, un offshore din siajul lui Valentin-Gheorghe Ionescu.

Continuarea în Ordinea


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ordinea.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dependența virtuală la copii. Sfatul psihologului | Ziarul de Iași

Dependența virtuală la copii. Sfatul psihologului. De la vârste...

Prima expediție românească „transafricană” s-a „născut” la Cluj | Monitorul de Cluj

Prima expediție românească „transafricană” a început la Cluj în...