Societatea de salubrizare din Iași, contract din bani publici pentru iubita directorului | Reporter de Iași

Data:

spot_img

Salubris, societatea de salubrizare din Iași, deținută de Consiliul Local, condusă de Cătălin Neculau, a încheiat un contract de administrare social media cu firma iubitei acestuia. Jurnalistă din Iași, ea mai are contracte încheiate cu entități ale administrației locale.

Directorul Salubris și Mihaela Obadă încearcă să-și țină ascunsă relația, evitând răspunsurile. Tânăra nega existența contractului, dar REPORTER i-a menționat anunțul de atribuire pe SICAP. A schimbat placa: „Nu am încasat bani”.

Anturajul directorului Salubris confirmă relația celor doi, iar unii îl consideră similar unui mariaj. Dimineața, Mihaela Obadă era adusă la serviciu de un Renault Zoe, exact mașina pe care o conduce Cătălin Neculau.

Viața tinerei s-a schimbat brusc în urmă cu doi ani. Pe pagina ei de Facebook postează buchete de 50 de trandafiri primite de la persoana iubită, bijuterii scumpe și instantanee din peste 15 excursii în străinătate realizate în ultimul an și jumătate. Practic, un city-break pe lună.

Citește și: Leonard Zăicescu despre antisemitismul din România: Antisemiții continuă să rămână pedepsiți

Unii credeau că sunt căsătoriți

Într-o discuție înregistrată de REPORTER DE IAȘI, o persoană din familia lui Cătălin Neculau afirmă că ar fi chiar căsătoriți: „Eu așa știu”. Relația nu este însă oficializată la Starea Civilă. Surse autorizate din cadrul Primăriei și al serviciilor de utilități din subordine confirmă informațiile: „Sunt împreună dar se ascund. Mulți cred că sunt chiar căsătoriți”.

La Iași TV Life, fostul loc de muncă al Mihaelei Obadă, relația cu directorul Salubris a fost un secret bine păstrat: „Ea a menținut misterul asupra partenerului de viață. Dimineață era adusă de un Renault Zoe, care o lăsa la o distanță ceva mai mare de sediu, pentru a nu se vedea cine conduce”, povestesc foștii colegi ai Mihaelei Obadă. Cătălin Neculau conduce un Renault Zoe de culoare albastră.

Continuarea, în Reporteris.ro

Citește și: Cum a fost schimbată judecătoarea din dosarul „2 Mai”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Elevii botoșăneni, campioni la competiția națională de dezbateri ,,Griffon Debates” | Monitorul de Botoșani

Elevii botoșăneni, campioni la competiția națională de dezbateri ,,Griffon...

Cum arată viața unui imigrant în România | Bihoreanul

Cum arată viața unui imigrant în România. Tot mai...