Cei trei șefi se întorc la PRO TV. Bontea Dumitrescu și Scărlătescu sunt jurați la MasterChef România

Data:

Cei trei șefi se întorc la PRO TV. Bontea Dumitrescu și Scărlătescu sunt jurați în sezonul 9 al MasterChef România

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef.

Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, potrivit Știrilor Pro TV.

Bontea Dumitrescu și Scărlătescu au fost primii Master Chefi

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri.

Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România.

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început.

Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a adăugat Antonii Mangov, director de Programe PRO TV.

Citește și: Președinta Asociației Pacienților cu Boli Endocrine: „Populația nu știe mare lucru despre bolile endocrine. Pacientul nu are nevoie de etichete, ci de susţinere”

Cei trei șefi se întorc la PRO TV, după 10 ani

Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul.

Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început.

Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a declarat Sorin Bontea, potrivit Știrilor PRO TV.

Florin Dumitrescu: „Este prima noastră iubire și provocare”

Chef Florin Dumitrescu a menționat că MasterChef este formatul care i-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România.

„Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie.

Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea.

În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare.

Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a menționat Chef Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu: „MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România”

Revenirea într-un nou sezon MasterChef este pentru Chef Cătălin Scărlătescu la fel ca întoarcerea la locurile natale, scrie Știrile Pro TV.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut…

MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.

Citește și: Ce angajați din IT au motive să se teamă de inteligența artificială (AI)?

Reîntoarcerea la Pro TV, după un scandal cu Antena 1

Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, de mai multe ori.

În noiembrie, Antena Group a deschis câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia. 

Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Cu alte cuvinte, vrea să-i oblige să revină în emisiune. 

În martie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au acţionat la rândul lor Antena Group în judecată. 

Procesul a fost deschis la Tribunalul Bucureşti şi are ca obiect „acţiune în răspundere contractuală”, potrivit datelor de pe Portalul Instanţelor de Judecată, consultate de Paginademedia.ro. 

Potrivit specialiştilor consultaţi de Paginademedia.ro, în teorie, acest obiect al procesului (actiune in raspundere contractuala DOSAR ELECTRONIC) se aplică în cazul în care reclamanţii susţin că pârâtul nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale (ceea ce poate include diverse aspecte, inclusiv financiare).

Cu alte cuvinte, în cazul de faţă, cei trei Chefi au reclamat Antena Group că nu şi-ar fi respectat la rândul ei contractul, a scris Pagina de Media.

De ce au plecat cei trei chefi de la Antena 1

Antena 1 a anunţat la început de octombrie că intenţionează să aducă un nou juriu la una dintre emisiunile-fanion,Chefi la Cuţite, întrucât cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Cei trei au refuzat să mai apară invocând oboseala.  

În acelaşi comunicat, era citată şi Mona Segall, producătoarea show-ului, cea care i-a şi descoperit pe cei trei, spunând că a aflat cu surprindere, cu o lună înainte de începerea filmărilor, de decizia celor trei. 

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Facebook ProTV

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Beneficiile sparanghelui. Una dintre cele mai sănătoase legume

Beneficiile sparanghelui. Este una dintre cele mai sănătoase legume,...

Eficiență sporită în manipularea mărfurilor

Eficiență sporită în manipularea mărfurilor

Ai cârlig la mașină? Ce trebuie să faci pentru a evita amenda | Ziarul de Iași

Ai cârlig la mașină? Ce trebuie să faci pentru...

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu lenjerii de pat cu imprimeuri și modele trendy

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu lenjerii de pat cu imprimeuri și modele trendy?