Soția unui lider PMP s-a înscris în partidul lui Șoșoacă

Data:

Soția unui lider PMP s-a înscris în partidul lui Șoșoacă. Informația a fost distribuită de publicația dezvaluirea.ro, care se întreabă dacă nu cumva familia lui Petru Movilă, city-manager la Primăria Iași, își pregătește fuga din PMP.

Vineri 26 ianuarie a.c. Raluca Movilă s-a înscris în partidul SOS România.

Citește și: Milionarul Dragoș Dobrescu nu scapă de proces. Instanța Supremă a decis că faptele nu se prescriu

Soția unui lider PMP s-a înscris în partidul lui Șoșoacă

„Organizată județeană Iași a SOS România saluta intrarea în partid a tuturor profesioniștilor printre care și a doamnei doctor Raluca Movilă”, a spus Dragomir Tomaseschi, șeful organizației Iași a partidului condus de Diana Șoșoacă.

Amintim că, în 2021, la concursul pentru postul de manager al celui mai mare spital din Moldova, Raluca Neagu-Movilă, soţia fostului deputat şi actualului city-manager al Iaşului, Petru Movilă, a fost scoasă din competiţie pentru că a depus la dosar un proiect de management prea lung.

În anumite medii, ea era cotată cu prima şansă, datorită relaţiilor politice, între cei patru candidaţi.

Prima etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Sfântul Spiridon s-a încheiat cu o înfrângere a unui candidat cotat de unii cu prima şansă.

Medicul primar Raluca Neagu-Movilă, care coordonează şi activitatea Centrului Regional de Transplant, a fost eliminată din concurs. Motivul pare, e drept, uşor hilar: în proiectul de management depus, a scris mai mult decât trebuia.

Citește și: Iulian Dumitrescu plătea 6.000 de euro chirie dintr-un salariu de 3.000 de euro. Averea oficială a președintelui CJ Prahova

Mai exact, a depăşit numărul maxim legal de 20 de pagini. Pentru că proiectele de management ale candidaţilor sunt publice, cel care a sesizat acest aspect, şi care a depus şi contestaţie, a fost medicul primar chirurg Daniel Vasile Timofte, actualul manager interimar al unităţii medicale, anterior director medical al aceluiaşi spital.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO Facebook Petru Movilă

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3 și ce averi au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3: actualul primar,...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...