Soţul şefei OPC Olt l-ar fi agresat pe unul dintre membrii corpului de control al ANPC

Data:

Soţul şefei OPC Olt l-ar fi agresat pe unul dintre membrii corpului de control al ANPC. Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Olt după ce soțul Angelicăi Filotie l-ar fi agresat pe unul dintre membrii corpului de control al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu, a declarat că incidentul s-a petrecut, luni după-amiază, chiar în sediul OPC Olt.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi soţul şefei OPC Olt, Angelica Filotie, iar victima este un membru al corpului de control al ANPC.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un barbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul București, în timp ce se afla în sediul unei instituții publice, din municipiul Slatina, fi fost agresat fizic (împins) de către o persoană ”, a declarat Cosmin Lupu.

Citește și: Șeful ANPC a anunțat desființarea OPC Olt

Scandalul a dus la desființarea întregii instituții

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat desființarea OPC Olt. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Olt va fi desfiinţat, potrivit preşedintele Agenţiei Naţionale, Horia Constantinescu.

Constantinescu a declarat că a luat această decizie în urma atitudinii pe care şefa CJPC Olt, Angelica Filotie, a avut-o faţă de colegii săi in Corpul de control, veniţi în judeţ în cursul zilei de marţi. Cu această ocazie, soţul şefei Comisariatului Olt l-a îmbrâncit pe unul dintre reprezentanţii Corpului de control, iar altuia i-a spart telefonul.

Doamna Filotie ar fi trebuit să participe într-unul dintre comandamentele în plină desfășurare, la acest moment, pentru că acestea sau nu numai rolul de a verifica activitatea operatorilor economici ci și un rol de perfecționare, de recalibrare a competențelor profesionale.

Dânsa ne-a transmis că problemele de sănătate o fac să nu poată participa, că nu se poate obosi. I-am recomandat să ia în calcul eventual inclusiv a încheia raporturile cu instituția noastră, dacă astăzi din aceste  motive nu-și poate desfășura activitate exact așa cum trebuie, noi avem nevoie de persoane implicate și operative”, a anunțat Horia Constantinescu.

Continuarea în Reporter24.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related