Tag: Claudiu Năsui

Browse our exclusive articles!

Fost ministru al Economiei: pensia specială a crescut de 160 de ori în doar 6 luni

Pensia specială medie a crescut de 160 de ori mai mult ca pensia medie a bunicilor noștri în doar 6 luni, susține deputatul USR...

Claudiu Năsui (USR): „Bugetul pe 2022 este unul al minciunii și hoției. PSD-PNL ne bagă în groapă”

"Am votat împotriva acestui buget și vom vota în continare contra bugetului", a spus fostul ministru Claudiu Năsui (deputat USR)

Năsui, despre liberali: Dacă nu se aliază cu noi, sunt la cheremul PSD

Vicepreşedintele USR Claudiu Năsui a acuzat, sâmbătă, că şeful statului şi aripa Cîţu din PNL sunt în stare „să dea oricât din banii contribuabilului, ca să cumpere susţinerea PSD pentru 6 luni”. În plus, Năsui a mai afirmat că “tevatura” din PSD cu privire la sprijinirea Guvernului Ciucă nu este altceva decât o tactică de negociere pentru ca social-democraţii să obţină cât mai mult din PNDL sau PNRR.

Năsui începe reforma în Ministerul Economiei

Ministerul Economiei va fi reformat, într-unul dintre cele mai importante eforturi de tăieri de posturi din rândul instituţiilor statului din ultimii zeci de ani.

USR-Plus: Puritatea & Securitatea

Claudiu Năsui propune un registru public al tuturor securiștilor și obligă Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității să descopere legăturile de rudenie până la gradul trei dintre demnitari și rudele lor care au colaborat sau au lucrat ca ofițeri ai Securității. Nu e încă prea clar de ce USR-Plus susține această idee de liste negre și de trecere a vinovăției de la o generație la alta, după modelul stalinist.

Popular

Subscribe

spot_imgspot_img