SURSE: Liderii PNL au discutat despre eventualitatea alegerilor anticipate. Liberalii ar pune pe liste toate numele grele ale partidului

Data:

Liderii PNL au discutat duminică seară într-o ședință restrânsă despre posibilitatea declanșării alegerilor anticipate, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Liberalii au luat în calcul un asemenea deznodământ al crizei în cazul în care guvernul Cioloș va pica în Parlament, iar o eventuală nominalizare a lui Florin Cîțu ca premier ar face ca și guvernul Cîțu 2 să nu treacă de votul Parlamentului.

Liderii de la vârful partidului au discutat despre strategia pe care o vor avea dacă se ajunge la alegerile anticipate.

O eventuală listă de candidați la parlamentare ar urma să includă numele grele ale partidului: toți europarlamentarii, cei mai credibili primari și președinți de consilii județene, potrivit surselor G4Media.ro.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related