Traficanți de droguri de mare risc, arestați. Aduceau droguri din Spania în Cluj

Data:

Traficanți de droguri de mare risc, arestați. Doi bărbați au fost arestați preventiv fiind bănuiți că făceau trafic internațional de droguri. Unul dintre ei a adus peste 400 de grame de canabis pentru o petrecere.

Doi traficanți de droguri de mare risc au fost reținut de polițiștii din Cluj și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Unul dintre ei a adus peste 400 de grade de canabis din Spania pentru o petrecere tematică.

„La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic internațional de droguri, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, respectiv efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, cu privire la primul bănuit, din cercetări a reieșit că, în octombrie 2023, acesta ar fi introdus, fără drept, în țară, din Spania, peste 400 de grame de canabis, destinate comercializării cu ocazia organizării unei petreceri tematice.

De asemenea, la data de 28 octombrie a.c., bănuitul ar fi deținut, în locuință, în scopul consumului propriu, aproximativ un gram de canabis”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, cel de al doilea bărbat fără a deține autorizație de la A.N.S.V.S.A., ar fi vândut substanțe psihoactive, din clasa catinonelor, pentru sume cuprinse între 50 și 500 de lei.

„Față de cel de-al doilea bănuit s-a reținut că, în perioada ianuarie 2022- mai 2023, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, fără a deține autorizație de la A.N.S.V.S.A., ar fi manipulat și distribuit substanțe psihoactive, din clasa catinonelor, pentru sume cuprinse între 50 și 500 de lei.

Totodată, în perioada mai – octombrie 2023, în mod repetat, ar fi deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc și mare risc (canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal)”, a adăugat IPJ Cluj.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Fiica unui fost lider PSD, fost șef în SRI, lucrează la Guvern și are zeci de contracte cu statul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: IPJ Cluj)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cât mai costă să îți faci o casă? Exemple concrete de calcule

Prețul pe metru pătrat la construcția de locuinţe individuale...

Primele proiecte contractate prin Programul Regional Vest- fonduri nerambursabile de 62,7 milioane euro

Primele proiecte contractate în Regiunea Vest prin Programul Regional...

Cetățeni străni prinși în flagrant vânzând ecstasy, ketamină și cocaină în Mamaia

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa împreună...

Un tânăr jandarm din Oradea a devenit campion european la arte marţiale | Bihoreanul

Un tânăr jandarm din Oradea a fost desemnat campion european...