Un fost angajat ANAF prins în urmă cu 10 ani că a luat mită, denunțător într-un flagrant

Data:

Turnură pe cât de surprinzătoare pe atât de hilară în cazul funcţionarei de la Primăria Rediu, județul Iași, care a fost prinsă în flagrant luând mită acum trei zile. Cel care a “turnat” la DNA funcţionara ce i-a pretins mită este un fost angajat al Fiscului, şi, culmea, a fost la rândul lui prins în flagrant de mită în urmă cu zece ani.

Şi, încă şi mai neverosimil, de către aceeaşi instituţie: Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Iaşi. Cazul său este, de altfel, unul foarte cunoscut ieşenilor: Ziarul de Iaşi l-a tratat pe larg la acea vreme.

Citește și: Un senator de Dolj a modificat legea, pentru a scăpa de o amendă. Ce rol au avut Olguța Vasilescu și un jurnalist TVR Craiova

În decembrie 2012, funcţionarul ANAF Dan Chelaru a fost prins în Podu Roş cu bani marcaţi în torpedoul maşinii, bani primiţi de la patroana unui restaurant chinezesc de pe strada Sfântul Lazăr.

Peste mai bine de 10 ani, zilele trecute, Dan Chelaru a mituit o funcţionară de la Primăria Rediu, pentru obţine o autorizaţie de construire pentru casa lui din satul Breazu. Tot el a denunţat-o apoi pe femeie, iar ofiţerii DGA Iaşi i-au făcut un flagrant “ca la carte”.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related