Un fost președinte al CSM iese la pensie la 52 de ani

Data:

Un fost președinte al CSM, judecătorul Horațius Dumbravă (52 de ani), acum la Curtea de Apel Târgu Mureș, și-a depus cererea de pensionare. Fost șef al Consiliului Superior al Magistraturii în 2011, acesta a revenit după încheierea mandatului în funcția de judecător, unde a mai lucrat încă 6 ani.

Din 2020 a activat ca judecător la Secția de contencios administrativ și fiscal al CA Tg. Mureș.

În 2011, când a fost ales președinte al Consiliului, Dumbravă a cerut tututor membrilor CSM să își dea demisiile din funcțiile de conducere de la instanțele și parchetele unde activează.

Citește și: Procurorii din CSM au respins raportul în cazul procurorului Ardelean, acuzat că „nu s-a opus ideii de a se încerca o șantajare a președintelui CSM”

Tot atunci el a anunțat că își va da demisia de la conducerea Curții de Apel Târgu Mureș și că se va suspenda din Uniunea Națională a Judecătorilor din România.

În perioada iunie 1999-decembrie 2000, Dumbravă a fost prim-procuror al Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, iar din decembrie 1996 și până în iunie 1999 a fost procuror la Parchetul Judecătoriei Târgu Mureș.

Dumbravă este licențiat în științe juridice, promoția 1996 a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și în filosofie, promoția 1995 a Facultății de Filosofie.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Virgil Burlă
Virgil Burlă
Virgil Burlă este jurnalist din 2000. A început la Iași, apoi a continuat la București, unde s-a specializat ca reporter pe domeniul justiției. Mai colaborează cu Europa Liberă România.
2 COMENTARII
  1. Nu exista tara -in aceasta lume- unde bataia de joc la adresa populatiei, la adresa oricarui minim bun-smt si la adresa a tot ce este legat de umanitate, deci nu exista bataie de joc mai mare ca in Romania, iar aceasta se datoreaza (macar in ultimii 9 ani) direct pres-edintelui Gaga Sibiului* cat si secaturii numita pompos ,”avocat al poporului”, insa acest asa-zis judecator( practic un mizerabil fara pereche, in alte tari, la noi garla!), ar trebui-ar putea- sa zica,”Nu este drept, nu este corect” si sa ramana la slujba pana la 62 ani, pentru a da un exemplu, insa porcul nu va lasa niciodata rahatul din gura, mai ales asa cald( adica o pensie speciala, URIASA, pentru care nu muncit nici 1/2 din cat muncesc adevaratii oameni)…(* pe toate canalele vad tot soiul de psihiatri , psihologi, sociologi,etc., etc. , care-si dau cu parerile „savante” despre orice, dar niciunul nu are curaj( sau chiar sunt atat de deprofesionalizati si nu vad, ce vad eu si- banuiesc- miliane de romani si straini?) sa spuna ca tara este condusa de un individ megaloman fara precedent si fara perechie, toate actiunile lui dovedesc ca este un infumurat patologic, cea ce nu-l exonereaaza de latura criminala, avand in vedere ca nu-si da demisia, ci -dimpotriva- se agatza-in fel si chip- si cu coltii si cu ghearele, de putere…Oare aceasta asociatie -la varf- a profesiilor amintite, chiar nu au niciu-un strop de common sense si nici-un pic de mandrie profesionala si nici-un pic de curaj, incat sa ceara -in justitie- demiterea si arestarea acestui criminal psihopat?)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related