Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania electorală | Reporter24

Data:

Un profesor simpatizant PNL a folosit elevii în campania electorală, deși acest lucru este interzis prin lege.

Mai mulţi elevi de la Colegiul „Radu Greceanu” din Slatina au fost recrutaţi de o profesoară simpatizantă PNL şi folosiţi în clipuri video pentru susţinerea candidatului Mario De Mezzo.

Dascălul recunoaşte doar că i-a dus pe copii la acţiuni electorale pe care liberalul le-a desfăşurat atunci când era prefect. 

Reporter 24 a intrat, însă în posesia unor capturi de ecran cu conversaţii de pe WhatsApp care o contrazic pe profesoara Felicia Alexandru.

Citește și: De ce este important Parlamentul European – dezbatere la Iași cu candidații din Moldova

Clipurile au fost trimise către staff-ul de campanie al PNL.

Adepţii lui Mario De Mezzo pregătesc o campanie cu clipuri video scurte în care cetăţenii să spună de ce votează la scrutinul din iunie.

Profesoara Felicia Alexandru de la Colegiul „Radu Greceanu” a implicat elevi în această acţiune politică, potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, iar mai mulţi adolescenţi au trimis deja clipurile către staff-ul de campanie al PNL.

„(…) Asta înseamnă că avem nevoie de cat mai multe persoane dintre dvs care vor sa se implice pentru un scurt clip video de 15-20 secunde maxim, in care fiecare să spună de ce trebuie sa ieșim la vot.

Noi avem și texte făcute, dar de asemenea, fiecare poate să vină cu textul propriu și îl prelucrăm împreună.

Dorim sa filmam in zone cat mai vizibile și mai aglomerate ale orașului. Considerăm că ar da mult mai bine așa decât să filmam în sediu, impactul ar fi mai mare (…)”, se transmitea pe unul dintre grupurile de WhatsApp ale PNL.

Citește și: PRESShub și Freedom House România contribuie la dezvoltarea Inteligenței Artificiale

Un profesor simpatizant PNL: „Nu este adevărat așa ceva”

Contactată telefonic, Felicia Alexandru a negat faptul că a recrutat elevi pentru a fi folosiţi în clipurile electorale ale candidatului PNL.

În schimb, ea a recunoscut că a adus copii la acţiunile electorale ale lui Mario De Mezzo, atunci când acesta era prefect.

„Nu este adevărat așa ceva (…)”,  a declarat Felicia Alexandru, potrivit Reporter24.

Continuarea în Reporter24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related