Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025 | Argeș Sport

Data:

Pitești Half Marathon s-a încheiat. Ce urmează în 2025, după realul succes al evenimentului din acest an.

Evenimentul de alergare organizat pe străzile Piteștiului în fiecare lună mai și-a consumat astăzi a cincea ediție. Ca de fiecare dată, organizarea fără cusur a permis participanților să se bucure de o cursă urbană în cele mai bune condiții și pe un traseu, în 2024, inedit.

Noutatea este că începând de anul viitor, Pitești Half Marathon va trece la alt nivel, unul profesionist!

Citește și: 10 burse pentru jurnaliștii locali, pentru combaterea dezinformării

Un traseu inedit

Circa 250 de adulți și mai bine de 100 de copii au alergat astăzi în centrul orașului și s-au bucurat de atenția oferită de către spectatorii de pe traseu.

S-a concurat în cursa copiilor (300 m pentru copiii sub 8 anișori și 1200 m pentru cei mai mari), cursa populară de 5 km, crosul de 10 km și semimaratonul de 21 km.

Față de precedentele ediții, organizatorii au venit cu un traseu nou, care a inclus mai multe obiective din centrul Piteștiului.

Unele dintre cele mai provocatoare au fost pantele abrupte din Pădurea Trivale, spre Cornul Vânătorului, care i-au testat la maxim pe concurenții obișnuiți mai mult cu traseele plate din orașele care găzduiesc astfel de competiții.

Cu toate acestea, timpii obținuți de către cei mai buni alergători au rivalizat cu performanțele înregistrate la alte concursuri mult mai populare, precum cele din București sau Cluj-Napoca!

Citește și: De ce este important Parlamentul European – dezbatere la Iași cu candidații din Moldova

Premii consistente

De vină ar putea fi și premiile mult mai consistente oferite de sponsorii și partenerii Pitești Half Marathon. Clasamentele la cursele de azi aici.

Au fost oferite premii în bani (maxim 1500 de lei), premii constând în produse de iluminat, produse cosmetice, vouchere medicale precum și o mulțime de produse de running, la diverse categorii de vârstă și sex.

Aflat pentru a treia oară consecutiv pe traseu în calitate de participant, primarul Cristian Gentea a promis că va susține un proiect care să ducă Pitești Half Marathon la un alt nivel.

Continuarea în Argeș Sport

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: arges-sport.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related