Un renumit medic neurolog din Zalău, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Data:

Medicul neurolog Bogdan Nicolae a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău într-un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

„În data de 15.09.2015, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău – Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizate de către fiul persoanei vătămate cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 13:50,1-a găsit decedat în locuinţă pe tatăl său.

Fiind audiată, fiica defunctului, a declarat faptul că persoana vătămată a fost victima unui accident rutier, produs în data de 03.08.2015, pe raza loc.Baciu, jud.Cluj, în urma căruia, a suferit o fractură de coloană. Iniţial, victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, unde a fost operat de către un medic din cadrul acestei unităţi, iar ulterior, respectiv în data de 26.08.2015, acesta a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, Secţia Neurologie, pentru continuarea tratamentului, medic curant fiind inculpatul. în data de 11.09.2015, pacientul a fost externat din Spitalul Zalău, iar în data de 15.09.2015 a fost găsit decedat”, se arată într-un omunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.

Aricolul integral, în monitoruldesalaj.ro!

spot_imgspot_img
Monitorul de Sălaj
Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...