Universitatea din Craiova, filantropie cu iz penal

Data:

Universitatea din Craiova, Filantropie cu iz penal. „Tradiție. Performanță. Viziune”. Cuvinte mari, dar tot mai goale de conținut, de care Universitatea din Craiova s-a chinuit să rămână agățată, încercând să convingă viitorii studenți, cursanții și cadrele universitare de bună-credință că efortul intelectual le va aduce satisfacții profesionale și financiare, scrie Știri Craiova.

Scorurile academice, locurile în statisticile și topurile internaționale de profil cu care mai-marii instituției se fălesc public, deși Universitatea este vizibilă în ele în aceeași măsură în care Aurora Boreală este observabilă din România, pălesc în fața „succesurilor” individuale ale unor universitari, care înregistrează proiecte de mare angajament personal și fulminante ascensiuni în carieră.

Citește și: Două greve la Serviciul ieşean de probaţiune: 7 angajaţi în greva foamei, 14 în grevă japoneză

Universitatea din Craiova. Situații care ar trebui anchetate

Acestea sunt adevărate studii de caz, demne nu doar să fie dezvăluite publicul larg, ci mai ales care ar trebui anchetate de niște procurori anticorupție serioși, nu ca cei de prin partea locului.

 Pe unele le-am prezentat deja cu ocazia altor articole, fiind și în strânsă legătură. (De noaptea minții.

Un inginer a predat Contabilitate studenților și masteranzilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova și Universitatea din Craiova s-a paradit de atâta economie la Facultatea de ”NE’AM PROSTIT”

Geneza unui laborator fantomă

În 2017, Universitatea din Craiova anunța cu mândrie că, pe 11 octombrie, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) va inaugura primul laborator SAP (System Applications and Products), un sistem utilizat de companii pentru planificarea resurselor, destinat procesului de învățământ, respectiv studenților și profesorilor.

În realizarea laboratorului, ar fi contribuit, conform UCV, și „Accenture”, iar din anul universitar 2017-2018, Universitatea devenea și membră SAP University Alliances, o ”organizaţie care reunește peste 3.200 de institute de învăţământ superior”, potrivit acelorași informații publicate de UCV.

Continuarea, în Știri Craiova


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related