UPDATE Cristian Ghinea: doamna colonel SRI de la Fonduri Europene nu s-a mai prezentat astăzi la concurs

Data:

spot_img

Fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea (USR) spune că, în urma dezvăluirilor sale despre o femeie colonel SRI infiltrată în minister, acesta nu s-a mai prezentat astăzi la concursul pentru un post de director general în ministerul condus acum de Marcel Boloș.

„A fost panică mare în dimineața asta la minister după postarea anterioară. Rezultatul este că doamna colonel SRI Liliana Anghel nu s-a prezentat la examenul scris de la ora 10. A fost înscrisă, a depus tot dosarul dar… nu a venit. Hai că funcționează cu rușinea la Hellvig. Boloș a răspuns presei că el nu știe, habar nu are cum e cu concursul, se ocupă o comisie, dar garantează el că va fi numit un profesionist. A luat-o secretar de stat în 2020, i-a dat să facă PNRR, organizează concursul dar… nu știe nimic. Acum hai să vedem cum rezolvăm următoarea speță cu doamna colonel.

Citește și Cristian Ghinea: „Colonel din SRI, infiltrat director general în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”

Liliana Anghel a (re)devenit funcționar public luna trecută, când a luat un concurs pe funcție de execuție la direcția de implementare a…. PNRR. Cum ditamai colonelul nu putea rămâne pe funcție mică, Boloș a numit-o (cred că tot fără să știe) director general adjunct la autoritatea de management care va gestiona banii europeni pentru sănătate. De aici urma să sară încă o etapă azi, până în vârf. Doar că s-au panicat.

Așa că doamna colonel rămâne deocamdată doar adjunctă temporară, pe semnătura lui Boloș, șefă pe cele 3 miliarde de euro pentru Sănătate. Putem dormi liniștiți, SRI are grijă de sănătatea noastră. Hellvig, retragerea!”, a scris Ghinea pe Facebook.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Judecătorul fascinat de numele șefului CSM se pensionează a doua oară

Judecătorul Florin Vădeanu de la Judecătoria Agnita cere, din...

Decontarea concediului de odihnă neefectuat, noua metodă de a stoarce bani de la buget

Bugetarii speciali au găsit o nouă modalitate de a-și...

Portret de candidat. Cine este Kamala Harris

În urma retragerii lui Joe Biden din cursa pentru...