Controversat: Roman Abramovici susține că ar fi fost otrăvit la Kiev

Data:

Oligarhul rus Roman Abramovich și doi dintre membrii echipei ucrainene de negociere cu Rusia ar avea simptome de otrăvire, anunță publicația americană Wall Street Journal.

Și BBC a prezentat poziția purtătorului de cuvânt al lui Roman Abramovici, care a susținut, la rândul său, că omul de afaceri a suferit simptomele unei presupuse otrăviri la negocierile de pace care au avut loc la Kiev la începutul lunii martie.

Și The Guardian arată că, potrivit unor surse, Abramovici, împreună cu cei doi negociatori din echipa ucraineană, care se aflau la negocierile de pace informale de la Kiev la începutul lunii martie, au început să se simtă rău la scurt timp după.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să vopsești ouăle de Paște

Cum să vopsești ouăle de Paște, în roșu sau...

Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Ucraina are nevoie urgentă de soldaţi. Rada Supremă de...