Protest USR cu cutii cadou cu mesajele „Taxe noi” și „Buget record pentru speciali”

Data:

Protest USR cu cutii cadou, în Parlament, față de proiectul legii bugetului pe 2024. Pe cutii scrie „Taxe noi” şi „Buget record pentru speciali”.

Reprezentanţii USR au stat pe holuri, apoi în sala de plen, iar când premierul Marcel Ciolacu a început să își citească discursul, parlamentarii opoziției au venit la tribună, în spatele şefului Executivului.

„Cadourile de sărbători pe care PSD și PNL le-au pregătit oamenilor în bugetul pentru 2024 sunt taxe noi și buget record pentru speciali. Este inadmisibil ca românii să plătească taxe noi pentru ca specialii să trăiască bine. Dacă bugetul trece în forma propusă de Guvernul PSD-PNL, gaura bugetară va ajunge anul viitor la 130 de miliarde de lei și fiecare român va trebui să plătească 7.000 de lei pentru că așa vrea Marcel Ciolacu”, a declarat liderul USR, Cătălin Drulă.

Citeşte şi: Toate modificările fiscale făcute de Guvern care vor închide multe companii

Protest USR: 400 de amendamente la bugetul pentru 2024

USR a depus aproximativ 400 de amendamente la bugetul pentru 2024, care vizează principalele domenii de dezvoltare: educație, sănătate, infrastructură și transporturi, însă toate au fost respinse.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a început, marţi, dezbaterea asupra proiectului bugetului de stat pe anul 2024.

Potrivit Agerpres, la începutul şedinţei, mai mulţi parlamentari AUR au protestat, afişând mai multe pancarte: „Opriţi batjocura”, „ASF instituie de sinecuri”.

Pe acest fond, deputatul AUR George Simion şi senatoarea Diana Şoşoacă au avut un conflict, adresându-şi mai multe jigniri.

Citește și: Ce consecințe are portofelul digital pentru români. Undă verde de la Parlamentul European

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: USR)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. „Taxe noi si…” ____–-____ SE NON E VERO, E BEN TROVATO’, culmea este ca aici amandoua sunt vero, si chiar daca -in principiu- forma de manifestare este caterinca ieftina, este f. valida , tocmai pentru ca noua , romanilor, asta ne place si -ei ne cunosc psihologia- ne mai decompreseaza, iar acum , uitarea ” ne va cuprinde inima” si mai usor si mai iute, avand in vedere ca tot natul(cu mic cu mare inclusiv ‘cu catzel…dar fara purcel!”) este total si iremediabil adsorbit si absorbit de injunghiatul grasunilor si prepararea biomunitiei pentru urmatoarele 7-8 luni, inclusiv jumerile si „patratele” de sunca usturoiata si afumata…///2- „… ca specialii sa traiasca bine…” ___–-___ asta chiar ca nu ar fi de obiectat, numai ca acestia( max. 2% din populatie) traiesc in mare lux, fara a-l merita nici o uncie, si fara a munci, deasemeni, iar aceasta in timp ce peste 75% abia mai respira, traind de pe o luna pe alta, 10-15 procente forman ‘”clasa medie”, care se descurca rezonabil, dar de unde privesc si ei speriati, spre saracirea impusa de alde iohan, ciolacu, ciuca si alti criminali , in esenta, chiar daca unii sunt si idioti, pentru ca Romania inca mai are resurse si oportunitati sa fie -cu adevarat- „Un picior de plai,/ Pe-o gura de rai „….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related