UTA – Oţelul 2-4. Maşina nemţească de fotbal a lui Dorinel Munteanu, la turaţie maximă

Data:

UTA – Oţelul 2-4. Ultimul meci al celei de-a 16-a etape a Superligii, disputat luni seară, la Sibiu, a avut un debut şocant pentru gazde, gălăţenii reuşind să marcheze două goluri în primele 5 minute ale întâlnirii. Mai întâi,  în minutul 3, Cisotti a transformat un penalty, acordat de arbitrul Radu Petrescu în urma unui fault asupra lui Pop. Două minute mai târziu, golgeterul Alex Pop a majorat scorul, reluând cu capul în poartă o deviere a lui Silva.

Un meci forte bun pentru echipa gălățeană: UTA – Oţelul 2-4

În continuare, meciul s-a aşezat pe coordonatele dorite de Oţelul, cu multe atacuri poziţionale ale gazdelor, care n-au pus în mare pericol poarta lui Dur-Bozoancă, în ciuda unor bâlbâieli ale defensivei gălăţene.

În replică, atacurile pe contră ale Oţelului le-au dat de multe ori emoţii arădenilor, cu Pop, Cisotti, Bodişteanu şi Maciel ajunşi în poziţii de finalizare.

Aceste ocazii au prevestit, parcă, al treilea gol al Oţelului, marcat de Pop în minutul 34, care l-a lobat pe portar, după o pasă foarte bună a lui Bodişteanu.

La 0-3, UTA a clacat, astfel că în dreptul echipei lui Mircea Rednic n-am putut consemna în prima repriză nici măcar un şut pe spaţiul porţii.

Citește și: Coiful chalcidic descoperit în Olt va fi expus la Roma. Povestea accesoriului „la modă” cu cinci secole înainte de Christos

În schimb, Pop a ratat o ocazie uriaşă de 4-0, în minutul 45, când a întârziat şutul, după ce a scăpat sigur cu portarul.

Fatai a fost la un pas de 5-0

Repriza secundă a început tot sub controlul absolut al gălăţenilor, care în minutul 54 au înscris pentru 4-0, prin Teles, după un atac colectiv care a paralizat apărarea gazdelor.

În continuare, tot Oţelul a fost vioara întâi, dar n-a mai forţat, astfel că fazele de poartă au fost destul de rare.

În ultimul sfert de oră al jocului, Fatai a fost la un pas de 5-0, dar a şutat peste, iar Teles şi-a încercat şansa de la semidistanţă, balonul trecând pe lângă.

Şi Jardan a încercat poarta de la 25 de metri, iar şutul lui Tănasă a şters bara.

Maşina de fotbal pusă la punct de Dorinel Munteanu, din ce în ce mai eficientă

În minutul 86, UTA a înscris prin Căpuşă, la primul şut arădean pe spaţiul porţii Oţelului. Finalul a adus şi un penalty pentru gazde, iar Rareş Pop a dus scorul la o diferenţă mai digerabilă pentru Rednic.

Per ansamblu, un meci foarte bun reuşit de Oţelul, poate cel mai bun din acest sezon, maşina de fotbal pusă la punct de Dorinel Munteanu fiind din ce în ce mai eficientă, după ce până acum a impresionat mai ales prin jocul defensiv.

Oţelul a jucat în formula: Dur-Bozoancă – Silva, Cisse, Lovrici, Jelev – Zivulici – Maciel (’83 Adăscăliţei), Cisotti (’68 Jardan), Teles (’83 Neagu), Bodişteanu (’75 Tănasă) – Pop (’68 Fatai).

Continuarea, în viata-libera.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Armata obligatorie? Un fost ofițer se împotrivește categoric. De ce? | Aktual24

Armata obligatorie. Hari Bucur Marcu, ofițer în rezervă și...

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Tehnologie revoluționară testată de NASA, un motor cu reacție de numai 1,3 metri | Aktual24

Tehnologie revoluționară testată de NASA. Agenția spațială americană a...