Victor Ponta, pentru George Simon: Îl ajut cu toată deschiderea

Data:

Fostul premier, Victor Ponta, a marcat cu un like pe Facebook o postare a lui George Simion, liderul partidului extremist AUR, în care scrie „Nu mai acceptați să fim cetățeni de mâna a doua!”.

Întrebat de G4Media.ro dacă inteționează o apropiere între Pro România și AUR, Ponta a declarat: „Eu am vrut să ajut PSD, dar ei au respins acest lucru. Nu e nicio supărare. Dar George Simion îmi cere opinia sau sprijinul pe teme de guvernare (pe care cred că le cunosc foarte bine), îl ajut cu toata deschiderea!”

Nu este prima dată când fostul premier își exprimă aprecierea față de George Simion. Victor Ponta a declarat, pe 29 august, la România TV, după  nunta cu mii de invitați a liderului AUR, că îl apreciază pe Simion, dar este sceptic cu privire la capacitatea AUR de a guverna ţara.

Citește și: Expert în politici europene: „Veto-ul trebuie exclus, nu mai este un instrument realist de gestiune a relaţiilor intraeuropene”

„Mi se pare singurul om politic care spune ceva, poţi să fii sau să nu fii de acord cu el. Ceilalţi citesc de pe foaie. Klaus Iohannis citeşte de pe foaie, Nicolae Ciucă citeşte de pe foaie”, a declarat fostul premier.

În schimb, când vine vorba ca AUR să preia guvernarea, Ponta nu s-a mai pronunțat  atât de pozitiv.

„Nu cred că echipa din jurul lui George Simion poate să rezolve problemele de fiscalitate, de infrastructură. Campania e în poezie şi guvernarea e în proză. Simion e singurul care se exprimă, e cum se spune, chior în ţara orbilor. Dar, dacă punem AUR la guvernare, cred că va fi mai rău ca acum. Pentru că nu au oamenii care să rezolve probleme”, titrează G4 Media.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU
  1. Bine ca au aia de la USR oamenii care sa rezolve problemele! S-a vazut ce capabili au fost cand au guvernat impreuna cu PNL! Au facut rahatul praf si au semnat PNRR dupa viziunile lor, ca acum nu stiu astia cum sa mai dreaga boacanele semnate de ei!
    Halal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA

Arhiepiscopul Tomisului trimis în judecată de DNA, pentru săvârşirea...

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...