VIDEO Accident cu două autocare şi un TIR, în Teleorman. Un autocar a luat foc

Data:

VIDEO Accident cu două autocare şi un TIR, în Teleorman. Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, în această dimineaţă, în urma accidentului rutier care a avut loc între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70, în Teleorman. Traficul rutier este blocat.

Patru persoane, printre care şi doi minori, au fost rănite în accident, iar un autobuz şi un autotren au ars, incendiul fiind lichidat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„În eveniment au fost 18 persoane implicate, bilanţul victimelor fiind următorul: un minor de 16 ani, cu politraumatisme, preluat de elicopterul SMURD; minor de 15 ani, cu TCC, preluat de o ambulanţă SMURD; un adult de 60 ani, cu traumatism abdominal, preluat de o ambulanţă SMURD; un adult, cu traumatism la membrul inferior stâng, preluat de o ambulanţă SMURD”, precizează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, pe Facebook.

Citește și Doar două aparate DrugTest la nivelul judeţului Olt. Câte testări au reuşit poliţiştii să facă

La fața locului, echipajele operative au interveit cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Urmăriți VIDEO în publicația Reporter24.

Potrivit informațiilor preliminare în cele două vehicule de transport pasageri se aflau zeci de persoane.

Două elicoptere SMURD au plecat din București spre locul accidentului.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD”, a transmis ISU Teleorman în primă fază.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related