VIDEO Atacul în stil mafiot din Brăila, în care un bărbat a fost tăiat cu macete de indivizi cu cagule, surprins de camerele de supraveghere

Data:

Atacul mafiot din Brăila, în urma căruia un bărbat de 33 de ani a ajuns în stare extrem de critică pe patul unui spital din București, a făcut înconjurul presei din România.

Patru indivizi cu cagule și înarmați cu macete s-au năpustit, sâmbătă seara, în jurul orei 23:00, asupra lui Ionuț Popa, zis „Pinocchio” (foto), chiar la doi pași de blocul în care locuiește, informația fiind publicată în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins ce s-a întâmplat: agresorii, având fețele acoperite, îl lovesc cu macetele pe „Pinocchio” în apropierea mașinilor parcate pe Dorobanților, îl lasă într-o baltă de sânge, iar apoi se fac nevăzuți printre blocuri.

Vezi imaginile surpinse de camerele de supraveghere din zonă și citește mai multe informații în Debraila.ro

Citește și: Ciucă și Bode, ignorați de propriul partid. Senatorii nu au votat pedepse mai grele pentru proteste

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related