Încă un incident în Pasajul Unirii: un camion s-a blocat la mijlocul tunelului

Data:

Un nou incident s-a produs joi în Pasajul Unirii, reabilitat în vară de Primăria Sectorului 4. Un camion a reușit să intre în pasaj, dar a rămas blocat pe sensul dinspre bd. Mărășești spre Piața universității, a transmis Brigada Rutieră. Traficul rutier este blocat pe prima bandă.

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, polițiștii Brigăzii Rutiere au constatat faptul că autoutilitara avea efectuate modificări constructive neomologate (suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului), au transmis autoritățile.

În acest context, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.


„În Pasajul Unirii, sensul dinspre Bd. Marășești către Piața Universității, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului. La fața locului au fost direcționați polițiști rutieri pentru asigurarea măsurilor de fluență.

Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație. La acest moment se desfășoară activități în vederea scoaterii autoutilitarei din Pasajul Unirii”, a transmis Brigada Rutieră.

Citește și: De ce nu faceți nimic?”. O explicație

Pe 23 decembrie, o persoană a murit, iar alte 21 de persoane au fost rănite după ce un autocar cu aproape 50 de turiști greci au intrat în limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii din Capitală.

De la redeschiderea Pasajului Unirii, la începutul lunii septembrie, cinci vehicule de mari dimensiuni au rămas blocate, fie în poarta gabaritică, fie în tunelul rutier.

Continuarea, pe Hotnews.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related