VIDEO Primele imagini cu presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner

Numele celor trei criminali din Sibiu
Foto: Captură video

Primele imagini cu presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner. Procurorii sibieni informează că există un cerc de suspecți în cazul uciderii omului de afaceri sibian, însă precizează că nu se pot oferi informații suplimentare legate de această investigație, informează ziarul Turnul Sfatului.

„Este o situație dificilă, autorii nu au fost deocamdată descoperiți. Există un cerc de suspecți în acest moment”, a declarat pentru Turnul Sfatului prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Fostul polițist Marian Răduinea a publicat ieri imagini în care afirmă că ar fi fost filmați cei trei bărbați implicați în uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, însă procurorii nu au putut confirma dacă sunt persoanele căutate în acest caz.

Citește și: Legea pensiilor adoptată în mare viteză de PSD, în ciuda opoziției PNL

„Criminalii lui Adrian Kreiner se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute după crimă, pe str. Negoveanu din Sibiu!  Ce spuneți despre asta, domnule chestor?!  Orașul unde tâlharii și criminalii umblă mascați și nimeni nu îi întreabă nimic!  Probabil vor apărea și mai multe informații zilele următoare!”, a scris în postare Marian Răduinea.

Adrian Kreiner a fost atacat în noaptea de duminică spre luni. În casă se mai afla iubita acestuia care dormea și fiica acestuia care a fost agresată fizic de indivizii care au intrat în casă, potrivit procurorilor.

Citește și: VIDEO 199 de cruci pe 85 de kilometri de pe DN2. Aproape 300 de persoane au murit în 10 ani pe “Drumul Morţii”

Omul de afaceri sibian a fost internat în stare critică după ce a fost bătut de mai multe persoane necunoscute care au intrat în casă, de unde au furat mai multe obiecte. Bărbatul a suferit un stop cardio respirator și a fost resuscitat la fața locului de un echipaj SMURD, care l-a transportat apoi la spital, potrivit jurnaliștilor de la Turnul Sfatului.

Procurorii susțin că proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Acesta a fost imobilizat, fiind legat de mâini și de picioare.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.