VIDEO ȘOCANT. Elevii de la o școală din Iași organizează lupte MMA chiar în timpul orei

Data:

Două eleve ale Școlii Profesionale „Nicolae Bălăuță” din comuna ieșeană Șcheia sunt actrițele principale ale unui film șocant. Fetele au organizat un meci de lupte în timpul unei ore la care profesorul lipsea.

Pe filmare se aud colegii când le încurajează. „Dă-i cu pumnul!”, strigă asistența. Câteva zeci de secunde elevele își cară pumni, picioare și se trag de păr. O colegă încearcă să intervină, ceilalți insistă să continue meciul.

Pe hârtie, toate inspecțiile de la Școala Profesională din Șcheia au ieșit perfect. Realitatea necoafată de documentele oficiale este cu totul alta. Este un mediu violent, în care profesorii sunt dezinteresați de obiectul muncii lor, scoțând în viață niște tineri fără busolă, care nu știu să facă nimic.

Citește și: 3 imagini false, create de Inteligența Artificială: Trump în cătușe, Papa cu haine de lux și Putin în genunchi

Filmarea intrată în posesia REPORTER DE IAȘI este dintr-o sală de clasă de la Școala Profesională „Nicolae Bălăuță” din Șcheia și este încadrată în timp în toamna anului trecut. Fișierul video începe cu pregătirile de luptă pe care le fac două eleve: își leagă părul, își aranjează hainele, fac și câteva mișcări de încălzire.

În acest timp se aud ceilalți cum le încurajează. Un elev mută o bancă să improvizeze ringul, apoi dansează în pași de luptă spre cameră. Un altul deschide ușa să se asigure că nu vine nimeni.

Nu sunt sunete pe hol, acesta pare pustiu. Apoi, elevele se așează în gardă.

Brusc, una dintre ele o lovește pe cealaltă în piept și în zona gâtului. Timp de câteva zeci de secunde, fetele își cară lovituri de picior, pumni, se trag de păr, se îngrămădesc una pe alta în soba din clasă.

Citește articolul integral și vezi filmarea cu bătaia între eleve pe Reporteris.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...