VIDEO / Tronsonul Târgu Mureş – Ungheni din Autostrada Transilvania, deschis circulației

Data:

Luni după-amiază a fost deschisă circulație pe încă un lot de autostradă – tronsonul de la Târgu Mureș la Ungheni (aeroport) din Autostrada Transilvania.

Este un ciot de doar puțin peste 9 km – 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum de legătură cu patru benzi – însă vine în continuarea a 33 de kilometri de autostradă deja dați în trafic și permite șoferilor să intre pe autostradă mult mai aproape de Târgu Mureș.

Ciotul de autostradă a fost deschis traficului luni după ora 14.00.

Coordonatorul de proiect din partea Strabag pentru realizarea lotului Târgu Mureş – Ungheni al Autostrăzii Transilvania, Marius Mitrofan, spune că acest tronson este dat în circulaţie mai devreme cu două luni faţă de termenul prevăzut în contract – 22 ianuarie 2022.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și

VIDEO / A fost deschis circulației ultimul tronson al Autostrăzii Sebeș-Turda. Se va circula fără întrerupere între Cluj și Sibiu

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.