VIDEO Un politolog invitat la o televiziune rusă a cerut lichidarea lui Zelenski, a parlamentului și guvernului ucrainean

Data:

Într-un nou moment de delir la televiziunile rusești, un politolog a cerut în direct la postul Rossyia-1 uciderea întregului guvern al Ucrainei și al parlamentului țării, prezentatoarea emisiunii vorbind și despre nevoia de a merge „până la Varșovia”, informează HotNews.ro.

„Zelenski nu va semna niciodată niciun fel de capitulare. Asta este clar deja. Ar trebui să ne gândim serios la lichidarea conducerii naziste a acestei țări, incluzându-l aici nu doar pe Zelenski și cercul său de consilieri apropiați, dar și Rada (n.r. parlamentul ucrainean) și întregul guvern care în prezent comite un genocid total împotriva propriului popor”, susține politologul Mihail Markelov.

„Aceasta ar trebui să fie ținta noastră numărul unu, după modul în care teroriștii au fost ținta principală pentru Israel, ei i-au distrus peste tot în lume. Așa ar trebui noi să îi distrugem pe criminalii naziști. E inutil să îi judecăm, să îi fugărim pe tot teritoriul Ucrainei. Obiectivul nostru este să eliberăm acest teritoriu de naziști și să creăm o viață normală, pașnică acolo”, își continuă el discursul.

Citește și: CCR a declarat constituțională Legea avertizorului de integritate (surse)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Captură video)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...