VIDEO Zelensky: „Lansarea rachetei în centrul Harkovului e o teroare totală”. Trupe ale Belarusului ar fi intrat în Ucraina

Data:

Continuă luptele în Ucraina, în a șasea zi de război. Numărul victimelor în rândul civililor este în creștere. Moscova a folosit una dintre cele mai cumplite arme, bomba termobarică. Clădirea Consiliului Local din Harkov este distrusă de o rachetă.

Potrivit TVR, un consilier al președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat că Rusia bombardează în mod deliberat orașe, inclusiv zone rezidențiale și infrastructură, pentru a răspândi panică în rândul ucrainenilor.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat plenului Parlamentului European în cadrul dezbaterii de astăzi privind invadarea Ucrainei de către Rusia.

Zelensky: Lansarea unei rachete în piața centrală din Harkov este o teroare totală, nedisimulată, informează The Kyiv Independent.

În momentul în care ministrul rus de externe Serghei Lavrov a luat cuvântul în cadrul dezbaterii ONU, oficiali ai Uniunii Europene, SUA și Marea Britanie s-au ridicat și au părăsit sala.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Efectul sancțiunilor împotriva Rusiei și Iranului este limitat, dar nu prea există alternativă

Sancțiunile împotriva Iranului există de 40 de ani iar...