Vlad Gheorghe îl somează pe Ciolacu să publice protocolul „în care a cedat totul austriecilor”

Data:

Vlad Gheorghe îl somează pe Ciolacu să facă public protocolul încheiat cu Austria pentru „aero-Schengen”. În caz contrat, europarlamentarul USR spune că îl va da în judecată pe premier.

„Îl somez pe Ciolacu să publice protocolul în care el a cedat totul austriecilor pentru escrocheria „aero-Schengen”! Dacă nu-l publică, îl voi da în judecată și adevărul tot va ieși la iveală”, scrie europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: 48 de persoane au murit în urma cutremurului din Japonia

Ce presupune protocolul semnat de România

Vlad Gheorghe spune că România a acceptat un protocol politic secret care este în detrimentul țării noastre, printre care renunțarea la despăgubiri de miliarde de euro datorate de austrieci.

Citește și: VIDEO | Imagini șocante în Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât mai mulţi metri pe șosea

„Să ne spună dacă există un protocol politic secret în care Guvernul României a acceptat:

  • să preia mii de migranți din Austria;
  • să întărească granițele terestre în loc să le desființeze;
  • să renunțe la miliardele de euro despăgubiri pe care austriecii ni le datorează;
  • să rămânem tot la mâna austriecilor, ba chiar cu condițiile astea suplimentare pentru adevăratul Schengen: cel rutier”.

Vlad Gheorghe îl somează pe Ciolacu: „Era dreptul nostru să intrăm în Schengen”

Europarlamentarul a mai scris că cei care au semnat acest protocol au cedat prea mult către partea austriacă, deși țara noastră trebuia să intre în Schengen de 11 ani.

Trebuie să aflăm și cine a semnat acest protocol? Pentru că există în țara asta legea răspunderii ministeriale. Incompetenții ăștia au cedat totul austriecilor, în dauna României.

Era dreptul nostru de 11 ani să intrăm în Schengen și punct, nu cu sferturi de măsură! Și ca toți escrocii acum încearcă să ne mintă că, de fapt, ne-au făcut o favoare. Nu vă merge!”, a încheiat europarlamentarul postarea de pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. „…să renunțe la miliardele de euro despăgubiri pe care austriecii ni le datorează;…”____–-____f. corect, trebuie accelerat procesul acesta, iar daca marcel maduro a semnat renuntarea la aceste pretentii si legale si morale, trebuie imediat demis si trimis in judecata( si anulat documentul respectiv) insa trebuie desecretizat si ce a semnat iohan , cand a fost in Ungaria, va spun eu, Romania , LA varf, are doar sabotori si vanzatori de tara….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related