Vloggerul Mircea Bravo: România e o țară foarte savuroasă, foarte amuzantă, în care se întâmplă multe lucruri super tari

Data:

Cu peste 3,4 milioane de urmăritori pe Facebook și peste 1 milion de abonați pe YouTube, Mircea Popa (33 de ani), cunoscut de români drept Mircea Bravo, este astăzi unul din cei mai cunoscuți vloggeri din România.

Unele dintre clipurile realizate de Mircea Bravo, despre relația cu iubita, părinții, șefii sau meseriașii, au depășit chiar și 20 de milioane de vizualizări pe rețelele de sociale.

De loc din Beclean, Bistrița-Năsăud, absolvent de Drept la Cluj, Mircea Bravo a fost unul dintre primii care au popularizat în România genul vlogging-ului, sub forma farselor pe care le făcea, în urmă cu opt ani, polițiștilor sau taximetriștilor.

„Aveam două joburi, am renunțat la ele și am început proiectul cu Cristi (Cristi Ilișuan, omul din spatele camerei, regizorul n.red.) cu următorul plan: Cristi era încă angajat, eu nu aveam cum să fiu angajat, după ce făceam ‘mizeriile’ alea, să îmi dea o sumă de bani, lunar, până facem bani. Știam că e o chestie de timp până când o să facem și bani.”

De la clipurile „nebunești” și interviuri provocatoare luate participanților la festivaluri sau domnișoarelor din capitale ale lumii, a trecut de câțiva ani la clipuri mai elaborate, multe sponsorizate de diverse companii.

Citește articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citește și: Expoziție a sculptorului Ion Mândrescu, la Muzeul Țăranului Român

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Captură video Mircea Bravo – YouTube)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cât mai costă să îți faci o casă? Exemple concrete de calcule

Prețul pe metru pătrat la construcția de locuinţe individuale...

Gara de Nord are de acum un sistem digital de informare extins

Sistemul digital de informare pentru călători a fost extins...

Liderul chinez Xi Jinping a a fost primit de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Liderul chinez Xi Jinping a început luni o vizită...