Voleibalista Denisa Ionescu: „Sunt fericită pentru că joc acasă în tricoul Naţionalei”

Data:

Naţionala de volei feminin a României va juca sâmbătă, 27 mai, de la ora 17:00, la Piteşti Arena, cu reprezentativa similară a Slovaciei, în Golden League. Acesta va fi de altfel primul eveniment voleibalistic internaţional organizat în Pitești.

Citește și: Judecătoarea care i-a eliberat pe Dragnea și pe Sile Cămătaru a decis rejudecarea dosarului afaceristului Puiu Popoviciu

Printre jucătoarele convocate de selecţionerul spaniol Guillermo Naranjo Hernandez, se numără şi piteşteanca Denisa Ionescu, actualmente jucătoarea vicecampioanei CSM Târgovişte. Talentata jucătoare a evoluat deja în noua sală a Piteştiului, în Final Four-ul Cupei României, pentru echipa dâmboviţeană.

Într-un interviu acordat Argeș Sport, Denisa a vorbit despre meciurile jucate în Piteşti Arena, referindu-se totodată şi la planurile de viitor pe care le are în carieră.

Continuarea în Arges-sport.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: arges-sport.ro)

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...