Wizz Air a anulat zboruri de pe aeroporturile din Cluj și București

Data:

Wizz Air a anulat zborurile de pe Aeroportul Internațional Cluj și Aeroportul Henri Coandă (București) către Antalya. Primul zbor Cluj-Antalya ar fi trebuit inaugurat pe 18 mai.

Wizz Air a decis să anuleze rutele regulate pe care urma să le opereze din București și Cluj-Napoca spre aeroportul din Antalya (Turcia). Inițial, compania aeriană a amânat debutul rutelor București – Antalya și Cluj-Napoca – Antalya, dar ulterior, Wizz Air a decis vineri, 5 mai, să anuleze toate zborurile de pe cele două rute. 

Citește și Într-un proces de luare de mită, victima a fost condamnată înaintea celei care a primit mita

Potrivit surselor monitorulcj.ro, la baza anulării zborurilor către Antalya de pe aeroporturile Cluj și București stau probleme legate de aprobările pe care compania Wizz Air nu le-ar fi primit de la autoritățile din Turcia.

Loteria zborurilor spre Antalya

Pe 19 ianuarie 2023, Wizz Air anunța două rute din Cluj-Napoca și București către Antalya. Biletele puteau fi cumpărate începând cu 119 lei. Potrivit unui comunicat, zborurile din Cluj-Napoca spre Antalya urmau să fie operate în fiecare zi de joi și duminică începând cu data de 18 mai, iar din București în fiecare luni, miercuri și vineri, începând din 19 mai, titrează Monitorul de Cluj.

sursă foto Facebook Wizz Air

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Oradea: dezvoltare economico-socială prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Oradea: dezvoltare economico-socială prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este...

Cine sunt cei nouă candidați la Primăria Iași. Trei au fost respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei nouă candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF...