10 festivaluri la care să mergi în mini-vacanța de 1 Mai și Paște

Data:

10 festivaluri la care să mergi în mini-vacanța de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc. Anul acesta, temperaturile ridicate vor permite o vacanță minunată la mare.

În perioada asta sunt organizate și o serie de festivaluri pe litoral, iar vremea caldă anunță și deschiderea beach-barurilor și teraselor din Constanța, iar totul pare a fi pregătit pentru un mic concediu de distracție la mare.

Bonus: Anul acesta mini-vacanța de 1 Mai începe mai devreme, în weekend-ul din 26-28 aprilie, când se dă startul primelor festivaluri și petreceri de la malul mării.

Hustle Festival

Hustle Festival are loc în 26-29 aprilie în Costinești și este locul ideal pentru tinerii ascultători de rap și trap. Festivalul este la a treia ediție și are loc pentru prima dată în Costinești.

Printre cei peste 40 de artiști anunțați în cele patru zile de festival, se numără și Offset, rapper-ul american cu peste 23 de milioane de ascultători lunari, care va cânta pentru prima dată în România, pe scena de la Hustle Festival.

De asemenea, în cadrul festivalului este organizat și un meet and greet, unde oamenii pot întâlni influenceri din mediul online, precum Selly sau Erika Isac. Prețul unui bilet care îți oferă acces general la cele patru zile de festival este de 249 lei. 

Citește și: Cursurile de mămici și tătici, tot mai căutate. Ce se învață la Şcoala Părinţilor

Festival du Bonheur, pour les gourmands

Noua ediție a ”Festival du Bonheur, pour les gourmands”, un eveniment culinar la care poți gusta mâncăruri diverse, se desfășoară în Mamaia Nord, din 30 aprilie până în 6 mai. Intrarea la festival este liberă, iar astfel, timp de o săptămână, poți experimenta paradisul culinar alături de muzică și zone de relaxare.

Mini-vacanța de 1 Mai și Paște: May, be rock

Dacă ai chef de petrecut, însă festivalurile de trap sau muzică electronică nu îți surâd, din 26 până în 28 aprilie, la White Horse Costinești, are loc a treia ediție a festivalului May, be rock. Pe scenă vor urca 15 trupe de muzică rock, printre care și Iris, Spitalul de Urgență sau HVNDS. Prețul unui abonament este de 286 lei.

Citește și: Deficitul bugetar va exploda până la finalul anului. Ce înseamnă acest lucru pentru noi

Sunwaves

Ca în fiecare an, nu există început de mai pe litoral fără festivalul de muzică techno, Sunwaves. Prima ediție din 2024, cea de-a 32-a, va avea loc între 1-7 mai, în Mamaia Nord, unde au fost confirmați peste 100 de artiști până acum. 

Prețul unui bilet pentru toate zilele de festival costă 467 lei, dar există opțiunea și de a cumpăra bilete pentru o perioadă mai scurtă.

De exemplu, pentru zilele din weekend-ul 3-5 mai prețul biletului este de 393 lei. Dacă vrei să participi doar la primele două zile de festival, va trebui să scoți din buzunar doar 140 lei. Acest festival are restricție de vârstă, așadar este permisă participarea doar persoanelor peste 18 ani.

Continuarea în Info Sud-Est!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: captură video Sunwaves / Facebook

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Eficiență sporită în manipularea mărfurilor

Eficiență sporită în manipularea mărfurilor

Ai cârlig la mașină? Ce trebuie să faci pentru a evita amenda | Ziarul de Iași

Ai cârlig la mașină? Ce trebuie să faci pentru...

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu lenjerii de pat cu imprimeuri și modele trendy

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu lenjerii de pat cu imprimeuri și modele trendy?

Destinație de Paște: Țara Lăpușului și Țara Beiușului

Destinație de Paște. Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții...