Zilele Sfântului Ladislau la Oradea, sub genericul „Festival fără graniţe”

Data:

spot_img

Zilele Sfântului Ladislau de la Oradea se vor desfăşura în acest an în perioada 24-30 iunie, având motto-ul „Festival fără graniţe”.

„Am ales acest motto întrucât de la an la an avem tot mai mulţi participanţi de peste graniţă, în special din regiunile apropiate ale ţării vecine, dar sosesc la festivalul nostru şi foarte mulţi dintre cei plecaţi din Oradea pe meleaguri străine, care îşi programează concediul anual astfel încât să poată reveni în oraşul lor de baştină în perioada în care se desfăşoară Zilele Sfântului Ladislau”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor, informează Agerpres.

Potrivit sursei, festivalul, aflat la cea de-a 12-a ediţie, nu cunoaşte graniţe nici în privinţa diversităţii ofertei muzicale, a programelor culturale, cum nu are limite nici buna dispoziţie a participanţilor.

Cele mai multe evenimente culturale din cadrul Zilelor Sfântului Ladislau vor avea loc şi de această dată în Cetatea Oradea, unde vor păşi pe scenă vedete ca Deak Bill Gyula, Kowalsky şi Vega, Zoran, dar spectatorii se vor delecta şi cu ABBA Tribute Show, precum şi cu hiturile lui Mate Peter şi Cserhati Zsuzsa.

Citește și: Prietena Chinei și a lui Adrian Năstase nu mai lucrează la Directoratul Național de Securitate Cibernetică

Iubitorii muzicii clasice vor putea savura concertul oferit de cântăreţul de operă de talie internaţională Molnar Levente, care va urca pe scena orădeană împreună cu orchestra sa, Fenyero.

Zilele Sfântului Ladislau la Oradea, sub genericul „Festival fără graniţe”

Pe cei mici îi vor aştepta, pe lângă multe alte aventuri palpitante, Tompeti şi prietenii săi, precum şi Veronaki.

Programul festivalului mai cuprinde expoziţii, evenimente muzicale, prezentări de carte, spectacole de teatru, târgul producătorilor şi meşteşugarilor, întâlnirea cu cei plecaţi din Oradea, dar şi tradiţionala plimbare cu bicicleta peste graniţă, la Biharkeresztes.

Programul detaliat se va informa pe site-ul Zilele Sfântului Ladislau (www.zilelesfantuluiladislau.ro), precum şi pe paginile de Facebook şi Instagram ale festivalului.

Cea de-a 12-a ediţie a Zilelor Sfântului Ladislau beneficiază de sprijinul Primăriei Oradea, Visit Oradea, Consiliului Judeţean Bihor, Fundaţiei Culturale Naţionale, Bethlen Gabor Alapkezelo Zrt. şi al Fundaţiei MOL- Uj Europa.

Citește și: Două surse, date diferite despre votare: nu coincid în 38,64% din cazuri | Analiză Expert Forum

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Festivalul Zilele Sfântului Ladislau / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related