14 ani de închisoare pentru tânărul care a lovit mai mulţi copii pe trecerea de pietoni

Data:

14 ani de închisoare pentru tânărul care a lovit mai mulţi copii de la Școala de Fotbal Damian Militaru din Petroșani, aflați pe trecerea de pietoni.

Băiatul a ucis un băiat de 11 ani şi a rănit alţi 5 copii, apoi a fugit de la locul accidentului. A fost prins la câţiva kilometri distanţă. 

Citește și: Cum vrea Ciolacu să elimine vizele SUA pentru români: pune presiune pe polițiști și magistrați să depună în masă cereri de plecare peste Ocean

Tribunalul Hunedoara a pronunțat, vineri, soluția în dosarul în care mai mulți copii, fotbaliști la Școala de Fotbal Damian Militaru, au fost accidentați, în decembrie 2022, pe trecerea de pietoni din giratoriul cu avionul, pe raza municipiului Petroșani.

13 ani și 10 luni este pedeapsa la care a fost condamnat Claudiu Nițariu, tânărul șofer care după ce a lovit copiii a fugit de la locul accidentului.

Tânărul a fost judecat pentru omor, tentativă de omor, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

Citește și: România nu rezistă o săptămână dacă ne atacă Rusia. Cel mult 72 de ore

14 ani de închisoare pentru tânărul care a lovit mai mulți copii

Judecătorul cazului a decis o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru omor – 7 (şapte) ani şi 6 (şase) luni închisoare pentru tentativă la infracţiunea de omor (persoane vătămate USA, CRC, PDI, PLAM și GMA), 1 (unu) an închisoare pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  1 (unu) an închisoare pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 2 (doi) ani închisoare pentru infracţiunea de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor.

Instanța a constatat că infracţiunile pentru care inculpatul a fost condamnat au fost săvârşite în stare de concurs real.

Detalii despre caz în Gazeta de dimineață


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...