2 ani și 6 luni condamnare pentru un bărbat care le-a desfigurat în bătaie pe iubita sa și pe mama acesteia

Data:

2 ani și 6 luni condamnare pentru un bărbat din Brăila care le-a desfigurat în bătaie pe iubita sa și pe mama acesteia. Pedeapsa de 2 ani și 6 luni cu executare pentru trei infracțiuni: încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, violarea de domiciliu și loviri sau alte violențe. Este sentința în cazul lui George Florin Oprea, un individ care, la sfârșitul anul trecut, și-a desfigurat în bătaie fosta iubita și pe mama acesteia.

Agresiunea a avut loc în comuna Romanu, pe 18 noiembrie, în jurul orei 14:30, atunci când bărbatul de 32 de ani a intrat în gospodărie și s-a îndreptat spre o magazie în care se afla fosta sa soacră. După ce a lovit-o pe femeia de 56 de ani cu pumnii în cap, acesta a pătruns în casă, unde a găsit-o pe mama fetiței lui și a lovit-o cu pumnii si picioarele în zona capului și toracelui. Ambele femei au fost transportate cu ambulanța la spital, rămânând internate.

Citește și Județul cu școli și grădinițe închise după renovare: nu mai sunt copii

Pe numele lui Oprea fusese dispusă de instanță, chiar pe 10 noiembrie, printr-un ordin de protecție, interdicția de a păstra o distanță de 200 de metri față de fosta concubina și casa acesteia. Astfel, prin faptele sale, individul a nesocotit hotărârea judecătorului. Polițiștii l-au prins pe George Florin Oprea și l-au dus la audieri, pentru ca apoi, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, să îl rețină pentru 24 de ore. Ulterior, individul a fost prezentat Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă. Și astăzi se află în spatele gratiilor.

Motivarea Judecătoriei Brăila: „Persoana inculpatului este caracterizată de o violenţă sporită”

În urmă cu o săptămână, Judecătoria Brăila l-a condamnat pe individ la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Mai exact, magistratul a aplicat o pedeapsă de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea ordinului de protecție, o pedeapsă de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de violarea de domiciliu și câte o pedeapsă de 1 an și 6 luni pentru cele două fapte de lovire sau alte violenţe (n.r. fosta concubină și mama acesteia). Mai multe aflați din publicația De Brăila.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.
1 COMENTARIU
  1. Este îngrijorător să citim despre astfel de acte de violență și nerespectarea ordinului de protecție. Sper ca sentința aplicată să servească drept un avertisment sever pentru cei care încalcă legea și să ofere o oarecare măsură de alinare victimelor. Gândurile mele sunt cu femeile afectate și sper într-o recuperare rapidă și completă pentru ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...

Protecția Consumatorilor anunță controale. Sunt vizați livratorii de mâncare  | Ziarul de Iași

Protecția Consumatorilor anunță controale. Sunt vizați livratorii de mâncare...