5 echipamente cu care economisești în bucătărie în 2023 (P)

Data:

Fie că ești pasionat de gătit sau o faci din necesitate, în mod cert petreci numeroase ore în bucătărie. Ca urmare, e posibil ca această dorință să fi fost măcar o dată în gândul tău: cumpărarea unor electrocasnice care să eficientizeze timpul și efortul dedicate. Însă… cu ce preț?

Răspunsul este mai important decât ar părea. Motivul e unul simplu: costul dispozitivelor pentru bucătărie nu se rezumă doar la suma de bani plătită în momentul achiziției, ci se oglindește lunar în facturile utilităților.

În acest sens, Franke prezintă 5 echipamente care te vor ajuta să economisești atât când vine vorba de resursele financiare, cât și de cele naturale.

Bateria Vital cu sistem de filtrare a apei

Acest sistem îți pune la dispoziție apă filtrată, de cea mai înaltă calitate posibilă. Dacă ești curios cum se întâmplă totul, trebuie să știi că mecanismul cuprinde un prefiltru (care elimină particulele mari), o membrană (care elimină bacteriile) și un filtru din cărbune (care elimină mirosurile neplăcute).

Partea cea mai bună de abia acum urmează. Bateria Vital te sprijină să contribui activ atât la reducerea deșeurilor din plastic, cât și la eficientizarea costurilor facturilor lunare. Specialiștii Franke apreciază, în urma unor studii, că se pot diminua cheltuielile cu până la 400€ anual, prin comparație cu folosirea apei îmbuteliate. Sună bine, așa-i?

Cuptorul pirolitic Mythos

Clasa energetică a electrocasnicelor este un alt aspect de luat în considerare. Cuptorul pirolitic Mythos face parte din categoria A+, având un consum redus și multiple funcționalități. Cu un volum de 71 de litri, permite pregătirea simultană a mai multor preparate. 

Însă surprizele nu se opresc aici. Deține un program CookAssist (cu 9 rețete automate), dar și un sistem de curățare, care te scapă de stresul resimțit după sesiunile de gătit. Toate acestea îl fac să fie soluția ideală pentru optimizarea timpului și resurselor!

5 echipamente cu care economisești în bucătărie în 2023

Hota Maris Neo

Beneficiind de aspirație dublă (frontală și inferioară), filtre de cărbune incluse și un design inedit, hota Maris Neo face parte, de asemenea, din clasa energetică A+.

Deține comandă touch control, filtre casetate din aluminiu și o putere de 270W. Este un model foarte silențios, cu o capacitate mare de evacuare, potrivindu-se de minune în bucătăriile moderne. 

Mașina de spălat vase incorporabilă Franke

Dacă ai avut vreodată impresia că procesul manual de spălare a vaselor necesită foarte multă apă, atunci trebuie să dai o șansă mașinii de spălat vase incorporabile Franke.

Aceasta folosește doar 9,5 litri de apă într-un ciclu de spălare, comparativ cu alte produse de pe piață ce utilizează chiar și 15 litri. 

Are consum redus de energie și resurse optimizate, dar și programe eco-friendly (precum Eco 50 sau Eco). În plus, este dotată cu sistem de siguranță Acqua Stop, ceea ce înseamnă că va preveni facil orice risipă.

Plita cu inducție Mythos

Prietenoasă cu natura și cu buzunarul tău, plita cu inducție Mythos îți oferă o suprafață complet flexibilă pentru prepararea hranei, care permite utilizarea recipientelor de toate formele sau dimensiunile.

Este echipată cu opt zone de gătit, display dublu cu LCD, touch control și slider în zona centrală. Și… să nu uităm de aspectul high-tech, cu efect 3D, ce face posibilă instalarea atât la nivelul blatului, cât și pe blat. 

O ocazie minunată pentru… Save with Franke

Toate electrocasnicele amintite, alături de multe altele, se regăsesc în selecția dedicată campaniei „Save with Franke”.

Orientează-te și tu spre opțiunile sustenabile și adoptă un stil de viață ecologic, punând accent pe importanța perspectivelor de viitor. 

2023 este ocazia perfectă pentru a te bucura de schimbare și a economisi resurse prețioase în bucătărie!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu lenjerii de pat cu imprimeuri și modele trendy

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu lenjerii de pat cu imprimeuri și modele trendy?

Destinație de Paște: Țara Lăpușului și Țara Beiușului

Destinație de Paște. Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții...

Programul Carrefour de Paște

Programul Carrefour de Paște. În perioada 26 aprilie –...

Acte necesare pentru pașaport în 2024

Acte necesare pentru pașaport în 2024. În cazul adulților,...