Aeroportul Craiova va fi închis. Zborurile, redirecţionate către Bucureşti

Data:

Aeroportul Craiova va fi închis începând de luni, 16 octombrie, pentru o perioadă de 10 zile. Decizia a fost luată în scopul efectuării unor lucrări planificate în cadrul proiectului de extindere și modernizare. Aceste lucrări includ nivelarea suprafeței pistei și amenajarea zonei de siguranță.

Pe perioada acestor intervenţii, toate cursele aeriene vor fi redirecționate către Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

Citește și: Cum a zădărnicit fostul city-manager al Constanței Felicia Ovanesian recuperarea unor terenuri din Dosarul Retrocedărilor

Aeroportul Internaţional Craiova a înregistrat în luna septembrie, cel mai mare număr de pasageri, comparativ cu luna septembrie a precedenților patru ani, potrivit directorului Sorin Manda.

„Depășim cu aproape 10.000 de pasageri numărul de pasageri din luna septembrie 2022, confirmând astfel trendul ascendent al numărului de pasageri, înregistrat în ultimii ani de către Aeroportul Internațional Craiova.

Continuăm dezvoltarea infrastructurii aeroportuare, dar și creșterea numărului de destinații către care se poate zbura, direct de pe Aeroportul Internațional Craiova”, spune Sorin Manda, pe pagina sa oficială de Facebook.

Articolul integral, în Reporter24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto: Aeroportul Internațional Craiova / Facebook

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...